Безпечна освіта. У 36 школах Вінниці ведеться відеоспостереження

Безпечна освіта. У 36 школах Вінниці ведеться відеоспостереження
  • Спеціалісти перевірили камери, які влаштовані у 36 вінницьких школах. Камери відеоспостереження виведені на Ситуаційний центр, працівники якого відслідковують дотримання порядку у навчальних закладах.

Фахівці з «Вінницького інформаційного центру»спільно з «Муніципальною вартою» перевірили всі камери, що встановлені у 36 школах Вінниці. Про це інформує Вінницька міська рада.

«Сьогодні камери в школах стоять, як всередині приміщення, так і навколо нього. Трансляція із всіх точок здійснюється на пункт спостереження — тобто, у Ситуаційний центр, — зазначив начальник КП «Муніципальна варта» Віталій Чигур. — За результатами нашого огляду, всі засоби відеоспостереження в робочому режимі».

Також, нагадаємо, про стан підготовки закладів освіти Вінницької області до початку освітнього процесу розповів директор Департаменту гуманітарної політики обласної військової адміністрації Олександр Мельник. 

Відео дня

Усього, за його словами, внаслідок чотирьох влучань ракет (24 лютого, 16 березня, 25 березня, 14 липня 2022 року) пошкоджень зазнали 21 заклад освіти. Лише у Вінницькому державному педагогічному університеті імені Михайла Коцюбинського вибило понад 500 вікон.

Довідка

Працівники Муніципальної варти виконують завдання відповідно до програми «На варті міського порядку», яка функціонує у Вінниці з 2013 року.

Одним із головних пріоритетів програми є створення безпечних умов перебування в комунальних закладах освіти. Наразі у кожній міській школі працюють інспектори Муніципальної варти.

 

Читайте також:

Внаслідок ракетних ударів на Вінниччині пошкоджений 21 заклад освіти

ТОП вишів України 2022 року. На яких позиціях в рейтингу університети Вінниці?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Михайло Сокольвак

    В перші школі за кожти батьків відеоспостереження  було установлено ще в 2014 році , а в 2020 році було суттєво доповнено!
  • Анюта Гончар

    Зроблено коштом батьків

keyboard_arrow_up