«Зіркову браму» у Вінниці відкриють «ТНМК» і Джамала

«Зіркову браму» у Вінниці відкриють «ТНМК» і Джамала
Святковим концертом у день міста на площі Стуса вінничан радуватимуть популярні українські виконавці – гурт «ТНМК» і співачка Джамала, розпочнеться концертна програма 10 вересня о 19.30

В українському шоубізнесі гурт «ТНМК» відомий уже більше п’ятнадцяти років. Своїм початком група вважає 1989 рік, тоді була придумана ідея групи «Нові Будинки», учасниками колективу Фоззі та Котею. У трудовому таборі, обмінюючись текстами народно-пацанськи-вуличних пісень вони вирішили, що варто спробувати писати щось своє. Через кілька днів у хлопців було вже близько 10 пісень, які вони записали в радіо-рубці.
З тих пір чимало змін відбулось у колективі, зокрема склад музикантів. Найвідоміші учасники гурту – це Олег «Фагот» Михайлюта та Олександр «Фоззі» Сидоренко. Названий гурт на честь харківського мікрорайону в якому вони проживали. На їх творчому рахунку більше десять альбомів. Тексти пісень хлопців дуже часто носять жартівливий та націоналістичний характер.

ї

Відео дня
>Епатажна Джамала привітає вінничан зі святом

Джазова співачка Джамала займається музикою з самого дитинства. Дівчина закінчила музичне училище ім. Чайковського у Сімферополі. Але серйозне захоплення джазом і експерименти з соул і східною музикою змінило її плани, визначивши напрямок подальшої кар'єри. На гребені популярності співачка опинилась після участі у престижному фестивалі молодих виконавців «Нова хвиля 2009». Всупереч заявам головного режисера конкурсу про «неформат» учасниці, вона не тільки пройшла у фінал, а й отримала гран-прі. А її пісня «Маменькин сынок» стала справжнім хітом. З перемогою на Юрмалі Джамала перейшла в категорію топ-виконавців, виступаючи на безлічі майданчиків від Москви до Берліна. Зараз епатажна співачка займається активною гастрольною діяльністю та дивує шанувальників творчістю.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 На Вінниччині відбудеться ретро-тур найдовшою вузькоколійкою в Європі photo_camera 20:19 У Вінницькій області з початку року народилося 2151 немовля 19:21 Нічні заморозки та погіршення погодних умов прогнозують на Вінниччині play_circle_filled 19:03 Робили все без дозволів: через будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс play_circle_filled photo_camera Від читача 17:14 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:43 На Калинівщині відкрили меморіальну дошку в пам'ять про полеглого Віталія Кулака photo_camera 18:09 Затримали «бізнесмена», у якого «квиток» до Молдови коштував $9000 17:24 У Хмільницьку громаду «на щиті» повертається Олександр Бойко, який вважався безвісти зниклим 16:38 У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік 15:45 Куди вступити після 9 класу: огляд навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 15:16 Відібрали п’ять найбагатших депутатів Вінницької міськради. Рейтинг від «20хвилин» 14:55 Хабарники вимагали у фермера 42 тисячі доларів за оренду та приватизацію землі play_circle_filled photo_camera 14:22 Хірурги-ортопеди «Пироговки» успішно вилікували вроджену ваду ноги в дитини photo_camera 14:00 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:21 Вінницька громада передала військовим три пікапи, 60 FPV-дронів і шість Mavic 3T photo_camera 12:31 Спершу передали на фронт 11 дронів, а потім — 184 паски. У «Карамельної банди» зі Жмеринки новий збір 12:19 Неповнолітній пасажир мотоцикла потрапив до лікарні після зіткнення з п'яним водієм автівки 11:24 СБУ затримала чоловіків, які готували масовані авіаудари по Вінниччині напередодні Великодня photo_camera 11:15 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:17 Тисячі людей прийшли до кафедрального собору Вінниці, аби посвятити великодні кошики photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up