Зірки Цирку дю Солей, рок-легенди, джаз та різдвяні сюрпризи! ТОП концертів зими у Вінниці

Зірки Цирку дю Солей, рок-легенди, джаз та різдвяні сюрпризи! ТОП концертів зими у Вінниці
  • Цієї зими вінничан чекають концерти на будь-який смак.
  • У грудні у Вінницю приїде з новим альбомом Арсен Мірзоян, оркестр GosOrchestra з хітами з Гаррі Поттера, зірка фільму «Довбуш» Олексій Гнатковський з вибуховою виставою для дорослих, гурт «Танок на майдані Конго» з «Новим вертепом» та «Піккардійська Терція» з «Чарівним Різдвяним концертом».
  • У січні перший день Нового року зустрінемо з ТеСамеШоу, а потім будемо насолоджуватися різдвяною програмою оркестру НАОНІ, святковим джазом при свічках, приголомшливим льодовим шоу «Hogwart's holidays» від зірок Цирку дю Солей, рок-драйвом легендарних «Братів Гадюкіних», дитячою шоу-виставою «Minecraft та Brawl Stars рятують Roblox» та різдвяним концертом Віктора Павліка.
  • А у лютому побачимо нову яскраву концертну програму одного з найпопулярніших співаків сучасності — CHEEV.

Розповідаємо найцікавіше про зимові концерти у Вінниці, що наповнять теплом і радістю та здивують сюрпризами.

Арсен Мірзоян 3 грудня з туром «Сонце»

Серію зимових концертів у Вінниці 3 грудня о 19.00 у театрі ім. Садовського розпочне один із найхаризматичніших співаків України Арсен Мірзоян.

Відео дня

Свій новий тур Україною, у межах якого приїде у Вінницю, співак назвав на честь свого сьомого альбому «Сонце». Глибокого, максимально відвертого і вражаючого.

У нових піснях Арсен Мірзоян відтворив всі ключові базові сенси, які для кожного з нас оголила війна.

— Це альбом про життя в умовах війни. Всі метафори і алегорії в піснях навіяні біографічними історіями. Це пам’ять. Ми продовжуємо любити дітей, лікувати батьків, вчимося любити на відстані і просто вчимося. Хочеться зберегти емоцію, щоб пам’ятати той ранок і пам’ятати тих, завдяки кому ми стоїмо та лишаємось Україною, — ділиться Арсен Мірзоян. — Ми, артисти, не в змозі написати пісню про кожного, але ми можемо підібрати правильні слова. Коли, як не зараз бути чесними?

Під час концерту у Вінниці на сцені буде встановлена велика конструкція у формі сонця, спеціально створена до нового туру Арсена Мірзояна. А фантастичні прем’єри з нового альбому, поєднані з найкращими хітами співака: «Вінні-Пух», «Джеральдіна», «Поцілуй», «Ідіоти», «Не Магеллан», «Моя країна» — осяють і запалять всіх глядачів.

Музика з усіх фільмів про Гаррі Поттера 4 грудня

Магію у кожній ноті та атмосферу новорічних свят 4 грудня о 19.00 у театрі ім. Садовського гарантують всім віртуози знаменитого оркестру GosОrchestra. Цього разу артисти вражатимуть вінничан концертом-прем’єрою «Harry Potter: Музика з кінофільмів».

— Шанувальники магії та Хогвартсу, цей концерт для вас! — запрошують усіх артисти. — Приходьте з сім'єю та друзями, аби ще раз згадати, що щастя існує і в найтемніші часи. Якщо не забути ввімкнути світло!

У виконанні симфонічного оркестру  під керівництвом талановитого диригента Олександра Госачинського вінничани почують улюблені мелодії, які супроводжували Гаррі, Герміону та Рона у їхніх пригодах.

Протягом двох годин концерту прозвучать композиції з усіх фільмів саги про найвідомішого у світі чарівника, що вже давно закарбувалися у наших серцях. Відчуття свята і музичну насолоду артисти гарантують всім!

Зірка «Довбуша» 9 грудня зі стендап-виставою для дорослих

Неперевершений і харизматичний Олексій Гнатковський — той самий Іван Довбуш, що став найбільшим відкриттям і скорив серця всіх глядачів, що бачили найгучніший український фільм цього року, 9 грудня о 19.00 у концерт-холі «Mont Blanc» чекає всіх на виставі про любов і стосунки «Про що мовчать чоловіки».

Ця сучасна постановка — і стендап, і вистава одночасно. І глибина, і сміх! Весела, влучна і культова вистава про чоловіків і жінок, що є хітом-рекордсменом на Бродвеї, перекладена 35 мовами і з шаленим успіхом йде на найпрестижніших сценах світу.

Чи можуть примиритися дві галактики — Чоловік і Жінка? І в чому секрет, щоб бути на 100 % щасливими у стосунках?

Теми, які підіймаються у виставі, близькі всім без винятку. Тож під час перегляду чимало чоловіків впізнають себе, а жінки — своїх суджених.

«Танок на майдані Конго» з «Новим Вертепом» 15 грудня

Серію різдвяних концертів 15 грудня о 18.30 у Вінницькій обласній філармонії розпочне гурт «Танок на майдані Конго». У своїй новій ексклюзивній концертній програмі «Новий вертеп» «Танки» поєднали найкращі традиції українського вертепу та сучасний контекст.

Під час концерту учасники ТНМК перетворяться на персонажів вертепу і цього разу ролі розподіляться так: Фагот буде Чортом, Фоззі — Шинкарем, гітарист Ярослав Верьовкін, діджей Антон Батурин  і барабанщик Віктор Корженко — царями, басист Костянтин Жуйков — Іродом, перкусіоніст Євген Гусак — Смертю, а піаніст і трубач Олександр Шиманський — Янголом.

— Приєднуйтесь до ТНМК у цій унікальній подорожі! Разом зігріємось під сиренами, відчуємо тепло Різдва та подаруємо радість тим, хто особливо потребує підтримки у цей складний час, — запрошують організатори.

Вистава «Без зайвого» Анни Вараниці 16 грудня

Особливим подарунком від вінницьких артистів 16 грудня о 18.00 у галереї XXI стане прем’єра нової вистава «Без зайвого» режисерки-постановниці Анни Вараниці і команди «Території Театральної Творчості».

Глядачів чекає історія-метафора, де певний Він непомітно і майже незворотньо загубив себе і занедбав своє життя, забуваючи про головне. Та доля подарує йому шанс виправити свої помилки і усвідомити, що є цінним та важливим. Він зустрінеться з трьома жінками-метафорами, які до нього прийдуть, щоб пробудити його серце: Чесність, Ніжність та Бажання. У нього тепер є можливість змінити своє життя. Звісно, якщо Він наважиться.

— Адже коли людина забуває, що живить і змушує її серце битися, у ній поступово згасає світло. А серце без світла — маяк в безмежному морі, що погаснув, який більше не вкаже шлях, не подарує надію. І тому так легко заблукати, — ділиться режисерка і авторка сценарію Анна Вараниця. — Мені дуже хотілося подарувати глядачам своєю творчістю щось світле і добре, чуттєве і душевне, запалити вогник всередині. До речі, нещодавно мені сказали, що помітили: я часто в своїх текстах пишу про вогонь. Напевно, це правда! Мій внутрішній вогонь та світло — це одні з моїх орієнтирів і точок опори. І, звісно, власні істини лунають і в сценаріях. 16 грудня ми з командою подаруємо Вінниці ліричну, дещо казкову, та в кращих моїх традиціях, філософську, наповнену глибокими сенсами виставу .

«Піккардійська Терція» 23 грудня з «Чарівним Різдвяним концертом»

Напередодні Святвечора, 23 грудня, о 19.00 у театрі ім. Садовського легендарна вокальна формація «Піккардійська Терція» подарує Вінниці «Чарівний Різдвяний концерт» і безмежну красу своїх голосів, що скорили весь світ.

Дивовижні старовинні і нові авторські колядки та щедрівки разом із культовими хітами «Старенький трамвай», «Шаляла», «Капелюх», «Жовті стрічки», «Маланка» наповнять усіх нескінченним позитивом та світлом.

— Вінниця, сердечно запрошуємо на спільну коляду і пісню! У традиціях гуртуємося і гартуємося! — чекають всіх «Піккардійці».

«Піккардійська Терція» — музичні легенди, гордість України та улюбленці публіки, які вже 31 рік незмінно збирають аншлаги всюди. Їхні голоси — найпрекрасніші у світі інструменти, харизма і щирість запалюють з найперших секунд, а кожний концерт стає найрадіснішою зустріччю, яка запам’ятовується на все життя.

Тож не пропустіть нагоду колядувати і наповнюватися різдвяним настроєм 23 грудня разом із «Піккардійською Терцією».

ТеСАМеШоу 1 січня з новорічним концертом

Фірмовій традиції — всією Вінницею зустрічати перший день Нового року з ТеСАМеШоу — цьогоріч буде вже 9 років!

Тож улюблені «вар’яти» ТеСАМеШоу  1 січня о 19.00 у театрі ім. Садовського чекають всіх на великому новорічному концерті. Будуть тішити нас ексклюзивною, святковою, найвеселішою, найновішою, найнезабутнішою концертною програмою.

Добра сотня вибухових свіжих жартів, новий шедевр від «Короля монологів» Владзьо, нові блискучі веселі пісні Володимира Жогло і Сергія Полупана, яскравий гумористичний батл, а також безліч незабутніх номерів та мініатюр від Віталія Тильного і Валентина Сергійчука.

— Вінниця, 1 січня, будемо разом заряджатися незламним позитивом і загадувати найзаповітніше бажання! — запрошують актори ТеСАМеШоу.

Всі вінничани, що були на їхніх першосічневих концертах, знають на 100 % — після такого початку весь рік проходить вдало, а хто ще раптом не був — обов’язково приходьте перевірити. Вас чекають дві фантастичні години щастя та радості, сміху до сліз і оплесків, від яких аж руки горітимуть.

Крім того, разом з улюбленими акторами вінничани долучаться до надважливої нині справи — допомоги ЗСУ. ТеСАМеШоу — відомі волонтери і щирі патріоти, які з 2014 року не спиняються у допомозі ні на мить та після кожного концерту купують і передають все найнеобхідніше захисникам. Тож квиток, придбаний на концерт 1 січня, також перетвориться на донат для ЗСУ.

НАОНІ Оркестра 7 січня з новим шоу «Світові на українські різдвяні хіти»

Світ аплодує їм, стоячи! Легендарний оркестр «НАОНІ» 7 січня о 18.00 у театрі ім. Садовського презентує Вінниці свою нову різдвяну програму—шоу «Світові на українські різдвяні хіти».

Найкращі новорічні саундтреки та різдвяні композиції, а також легендарний український фольклор почуємо у приголомшливому виконанні на унікальних українських народних інструментах, яких на концерті буде більше 40! Цимбали, кобзи, скрипки, басоля, ліра, тилинка, зозульки, свиріль, козобас, бугай, флояра, дримба, рубель, качалка, бубон, береста — подібного набору інструментів не має жоден професійний колектив у світі.

Концерти «НАОНІ» — це завжди захват і музична насолода, яку не порівняти ні з чим. Тож готуйтесь до справжнього вибуху емоцій!

Різдвяний джаз при свічках 8 січня

Феєрію зимових свят у Вінниці продовжать запальні ритми джазу і казковий концерт «Різдвяний джаз при свічках», що пройде 8 січня о 19.00 у театрі ім. Садовського.

Величезна кількість свічок створять виняткову атмосферу, а легендарні джазові новорічно-різдвяні хіти усіх часів зіграють одні з найкращих джазменів України — The Impressions Jazz Quintet.

Тільки уявіть: напівтемна зала, таємнича тиша, світло від сотні свічок відблискує на відполірованому контрабасі. Ви заплющуєте очі… і чуєте джазові шедеври, перевірені часом.

«Magic Moments», «Let it snow», «Jingle Bells», «Santa Claus Is Coming To Town», «Last Christmas» і ще багато інших хітів, які вже багато років супроводжують Різдво в усьому світі, разом із іскристим гумором та цікавими історіями, запалять усіх найкращим настроєм.

Зірки Цирку дю Солей 14 січня з льодовим шоу «Hogwart's Holidays»

Це варто бачити! Зірки Цирку дю Солей 14 січня о 14.00 у театрі ім. Садовського із грандіозним льодовим шоу для всієї родини.

Всесвітньовідомі артисти будуть вражати майстерною акробатикою та змагатись із земною гравітацією, демонструючи неймовірні навички фігурного катання.

«Hogwart's Holidays» — це унікальне шоу, що поєднує фізичний театр, цирк, магію та комедію, які втіляться на спеціально створеній льодовій арені.

Вінничан підкорять унікальні костюми й декорації, ефектний відеоряд та світловий дизайн, інтерактивні прийоми та дивовижна візуалізація, що дозволять зануритись у магічний всесвіт Джоан Роулінг так, як ніколи раніше.

Більше того — магія почнеться одразу зі входу в театральне фоє. Через платформу 9¾ глядачі вирушать у незабутню подорож коридорами Хогвартса, відвідають матч із квідичу, а потім разом подолають Темного Лорда та попадуть на святковий бал. 

«Брати Гадюкіни» 21 січня з великим концертом

Сила та потужна енергія українського року сколихне Вінницю 21 січня о 19.00 у театрі ім. Садовського на концерті «Братів Гадюкіних».

Легенди українського рок-н-ролу дадуть шаленого драйву і зіграють самі бестові хіти та пісні з нового альбому «Йде нині война».

«Всьо чотко», «Хлопці з Бандерштату», «Файне місто Тернопіль», «Звьоздочка моя», «Було не любити», «Роксоляно», «Дівчина з Коломиї», «Я вернувся домів», «Карпати програли в футбол» — будуть всі культові хіти і свіжі потужні прем’єри.

— Агов, еврібаді! Всім бути, бо твоє життя — рок-н-рол. Тим більше, з Гадами. На концерті прослідкуєм за поведінкою кожного і вдаримо роком по оркам! — запрошують всіх «Брати Гадюкіни». — Беріть з собою друзів і гарний настрій та приходьте! «Розвантажимо» вас від тяжких думок і «навантажимо» переможним рок-н-ролом! До зустрічі!

Шоу для дітей «Minecraft та Brawl Stars рятують Roblox» 28 січня

Найнезабутніші враження і море позитивних емоцій 28 січня о 12.00 у театрі ім. Садовського чекають вінницьких діток та їхніх батьків на яскравій сучасній шоу-виставі «Minecraft та Brawl Stars рятують Roblox».

Вистава створена за мотивами трьох найпопулярніших ігор для дітей нашого часу та вражає величезною кількістю інтерактивів, танців, ігор, чарівних перетворень і переміщень у просторі та часі.

Поєднання живої вистави та додаткової реальності — яскрава «фішка» цієї грандіозної сучасної постановки. А завдяки унікальному формату всі маленькі глядачі відчують себе частиною неймовірно захопливої історії, сповненої шалених пригод і веселощів.

Крім того, після вистави всі бажаючі зможуть сфотографуватися з улюбленими героями.

Віктор Павлік 28 січня з концертом «Різдвяні історії»

«Слова набули нових значень… Ми ж не змінилися з тобою!»Легендарний співак-романтик та улюбленець жінок Віктор Павлік, під чиї пісні закохувались, освідчувались та мріяли цілі покоління, співатиме для вінничан 28 січня о 19.00 у театрі ім. Садовського.

На особливому концерті «Різдвяні історії» артист-легенда здивує як своїх вірних шанувальників, так і молодь.

«Шикидим», «Ні обіцянок, ні пробачень», «Ти подобаєшся мені», «Яна», «Афіни, Київ і Стамбул», «Тарам там нема з ким» — Віктор Павлік заспіває всі свої найкращі хіти, що вже стали культовими. А оскільки концерт пройде у казковий період новорічно-різдвяних свят, співак окремо здивує божественно гарними різдвяними піснями.

Концерт буде щирим і незабутнім: поєднає драйв і запал, зігріє усіх глядачів душевним теплом та стане нашою спільною допомогою воїнам ЗСУ. Адже частина коштів від продажу квитків буде передана для закриття нагальних потреб захисників України, яких Віктор Павлік підтримує з 2014 року.

CHEEV 26 лютого з великим концертом

Неймовірна краса мелодійних балад та ритмічних бітів, коли все…«Гарно так»!

Один із найпопулярніших сучасних співаків, стильний і талановитий CHEEV 26 лютого о 19.00 у театрі ім. Садовського подарує Вінниці незабутній вечір, сповнений чуттєвого вокалу, емоційної лірики і сучасних танцювальних хітів.

CHEEV — винятковий артист із неймовірним тембром голосу, який сформував власний стиль, у якому він комбінує популярну музику з елементами інді й альтернативи. Його фантастично гарні пісні «Гарно так», «Мрієшся», «Печаль», «Драма», «Оберігати», «Іминімі», «Пазл» та багато інших набули неабияку популярність у соцмережах. Під їх супровід знято кілька мільйонів романтичних відео. А скільки у нього драйвових пісень! Всидіти на концерті без танців на вибуховому концерті CHEEV буде важко!

Квитки на всі концерти можна придбати на сайтах afisha.vn.ua та moemisto.ua, а також у всіх касах міста.
 

Читайте також:

6 грудня запрацює садиба Подільського Чарівника. Графік та програма

Туристичні активності з різдвяним настроєм. На які екскурсії сходити в грудні

Медіа-толока 2023: як у Вінниці говорили про допомогу армії, про майбутнє та перемогу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Next

    Які приховані резерви, і майже всі мужики до 60 років, ситі доглянуті і не бідні, а жінок зовсім мало, хоча мало-б бути навпаки.

keyboard_arrow_up