Зі зйомок про Довбуша - у Вінницю! Щоб сказати все, про що мовчать чоловіки

Зі зйомок про Довбуша - у Вінницю! Щоб сказати все, про що мовчать чоловіки
  • Один з найталановитіших акторів сучасності – Олексій Гнатковський, який зараз у Карпатах знімається у новому історичному шедеврі Олеся Саніна «Довбуш», наступної суботи приїде у Вінницю.
  • Заслужений артист України 6 жовтня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського презентує культову бродвейську моновиставу у жанрі стенд-ап «Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER»

Не встигли стартувати кінозйомки, а Україна вже завмерла в очікуванні нового фільму одного з кращих режисерів сучасного українського кіно Олеся Саніна. Цього разу творець «Поводиря» і «Мамая» знімає пригодницьку історичну драму про легендарного ватажка опришків – Олексу Довбуша.

Перші кадри зі зйомок стрічки, події якої розгортаються у Карпатах у першій половині XVIII століття, по-справжньому вражають!

Відео дня

Режисер Олесь Санін

Більшість зйомок натурні, проходять на горі Драгобрат, озері Синевир, Криворівні та інших місцях.

А історія двох братів, Івана та Олекси Довбушів, які очолили ватаги опришків, вперше буде показана на основі історичних українських та польських документів, які інколи не співпадають зі знаменитою легендою про Довбуша, яку переповідають у кожній гуцульській хаті.

Що особливо приємно вінничанам: одну з головних ролей – брата Олекси Довбуша Івана - у фільмі грає Олексій Гнатковський. Статний красень-актор спуститься з високих Карпатських гір, щоб вже наступної суботи приїхати до Вінниці.

6 жовтня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського вінничани побачать Олексія Гнатковського у головній ролі культової бродвейської моновистави «Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER».

Цікаво, що першу україномовну версію найвідомішого у світі one man show, що входить до Книги театральних рекордів, і проливає світло на одвічні розбіжності між двома галактиками – чоловіком і жінкою - поставив латвійський режисер Давіс Колбергс.

- Це вистава про повсякденне життя сімейної пари. Тому в нас є відео, як головний герой одружився. А потім разом з дружиною відзняли відеоролик, як далі все відбувається у житті у кожної сімейної пари. Кожен у цьому побачить себе. І у цьому вся суть! – інтригує Давіс Колбергс.

Протягом двох годин вистави, яка поставлена у популярному нині жанрі стенд-ап, головний - і, власне, єдиний! - актор Олексій Гнатковський  представить кілька десятків образів. І все для того, аби весело і правдиво показати правду про чоловіків, жінок та наші стосунки.

«Дикун Forever» - це найбільш довгограюча моновистава за всю історію Бродвею!

П'єса перекладена35 мовами і з успіхом виконується у більш ніж 45 країнах світу!

Сценарій вистави написаний американським сімейним психологом, актором-коміком Робом Беккером. Прем'єра відбулася 26 березня 1995 року на Бродвеї на сцені Helen Hayes Theater.

П'єса у виконанні самого Беккера була зіграна більше 700 разів тільки на Бродвеї, а потім більше 1500 разів у 160 містах США.

«Дикун» увійшов до Книги театральних рекордів як найбільш довгограюче соло-шоу і тримає цей рекорд донині! А ще - має на рахунку авторитетну світову театральну премію Лоуренса Олів'є - Olivier Awards, яка є театральним аналогом «Оскара».

Про значення «Дикуна» для сучасної культури свідчать два факти: мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані оголосив 18 липня Днем Печерної Людини і перейменував 44-у вулицю на заході Нью-Йорка в Дорогу Печерної людини.

Тонкий іскрометний гумор, майстерна гра актора, акцент на глибоких психологічних проблемах – це далеко неповний перелік того, на чому базується вистава, прем’єра якої вже за тиждень відбудеться у Вінниці.

- Чимало чоловіків впізнають себе, а жінки - своїх суджених! Буде весело і водночас правдиво. Про любов і побут, буденне і наболіле, про життя, як воно є, - розповідають організатори гастролей – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - «Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER» - це незабутня вистава, яку має бачити кожен! Гарантуємо: після неї світ більше ніколи не буде таким, як раніше.

- Дуже багато справжніх сімейних проблем вирішуються через гумор і через сильну самоіронію, через несерйозні речі по-серйозному. Та попри всю жартівливість у нашій виставі дуже багато справжніх речей, - відзначає актор Олексій Гнатковський.

Не пропустіть показ світового хіта у Вінниці 6 жовтня о 19.00 у театрі імені Садовського!

Вартість квитків – 200-380 гривень.

Квитки можна придбати на сайті bilet.vn.ua, у касах театру Садовського, «Магігранду» і «Петроцентру», а також замовивши безкоштовну доставку квитків за тел.: : (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

Більше про виставу та інші найцікавіші події Вінниці читайте на сайті «Афіша Вінниці - moemisto.ua»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up