Встигнути за 60 хвилин: огляд вінницьких квест-кімнат

Встигнути за 60 хвилин: огляд вінницьких квест-кімнат
  • Грабіжник, розвідник, шукач скарбів, комбінатор чи заручник. Ролі, в які можна зануритися у вінницьких квест-кімнатах. Де та за скільки це зробити?

 


Уявіть, що ви опиняєтеся в незнайомій кімнаті, а в наступний момент за вашою спиною зачиняються двері. У вас є рівно 60 хвилин, щоб подолати всі перешкоди квесту та вибратися з приміщення. Якщо не укладаєтеся в терміни — двері відкриваються, заходить маніяк і «вбиває» вас.

Допомогти може тільки ваш розум, логіка, інтуїція і підручні інструменти. Відчуваєте, що впораєтеся? Тоді ця добірка квест-кімнат для вас.
 

“Взаперти”
 



Через кімнати, які наповнені загадками та головоломками, організатори називають це квестом у реальному житті. Мета учасників — за одну годину знайти спосіб вийти. «Взаперти» пропонують дві пригоди:

Один удома

Відео дня

Ви — команда грабіжників, у черговий раз пробралися в будинок Кевіна Маккалістера. Проти вас — маленький пустун Кевін і весела команда «Взаперти». Пам'ятайте — у вас всього одна година, щоб вибратися. Поліція вже їде за вами!

Ставка «Вервольф»

Тут розробляється секретна зброя Третього Рейху. Ви — група розвідників. Завдання — проникнути в ставку, зібрати дані про цю зброю і вийти. Долі людей залежать від вас.

Тривалість: 60 хв.
Учасники: 2-4
Адреса: вул Соборна, 82
Вартість з команди: 400-500 грн
 

Quest House

Квест-кімната з фільму жахів «Колекціонер». Учасників пристібають ланцюгами, дають кілька хвилин озирнутися, вмикають моторошну музику, а потім гасять світло. За допомогою інших учасників ви шукаєте підказки, ключі і коди — ваше завдання звільнити себе та друзів. Перш ніж ви знайдете скриню з ключем від вхідних дверей, вам доведеться контактувати зі справжніми людськими органами, наприклад, з очима, мозком чи серцем. Якщо не впораєтеся за відведений час, у кімнату вривається маніяк і всіх «убиває». Добре що є необмежена кількість підказок, які ви можете брати, зателефонувавши адміністраторам по домофону.

Тривалість: 60 хв.
Учасники: 2-5
Адреса: вул. Хлібна, 19
Вартість з команди: 400-500 грн
 

Великий комбінатор
 


Квест заснований на персонажі Остапа Бендера. Усім відомо, що він був великим комбінатором, який полював за грошима. А після того, як мільйон був знайдений, за легендою квесту, Бендер вирішив не витрачати його, а зберегти для інших претендентів і авантюристів на кшталт нього. Тобто для вас. Вам доведеться відгадати логічний ланцюжок загадок, які приведуть до бажаних грошей.

Тривалість: 60 хв.
Учасники: 2-4
Адреса: вул. Стрілецька, 1
Вартість з команди: 350-500 грн
 

Скарби капітана Флінта
 


Хто ж з нас не мріяв знайти скарби? І ось така можливість випала, завдяки квесту капітана Флінта. Ви потрапляєте в його каюту, яка сповнена загадок та інших цікавих речей. Ваше завдання знайти карту скарбів і вийти з кімнати за відведений час. Як і в минулих кімнатах, знадобиться креатив, інтуїція та фантазія. Також, цей квест добре підходить для цікавого проведення часу всією сім'єю.

Тривалість: 60 хв.
Учасники: 2-5
Адреса: вул. М. Оводова, 22
Вартість з команди: 400-500 грн

 

Читайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Olvol

    Взагалі не розумію, поо що стаття. Якась безглузда трата часу.

    Всіх на колгоспне поле, як за часів СРСР.

    Чим не зелене море?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up