Визначено вчителів року Миколаївської області

Визначено вчителів року Миколаївської області
12 лютого у палаці творчості учнів відбулося нагородження вчителів року, які змагалися за це звання у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2009».

Всі 93 учасники – переможці районних (міських) турів з таких номінацій: «українська мова і література», «інформатика», «іноземна мова», «фізика», «музика». За умовами конкурсу, учасники представили опис свого педагогічного досвіду, розробку циклів уроків та позакласного заходу, написали контрольну роботу, пройшли співбесіду та провели майстер-клас, в якому учасник в ролі вчителя ділився своїми педагогічними знахідками з іншими вчителями, які грали роль учнів.  

Відео дня
an>

Тож, за результатами конкурсу нагороджені дипломами та преміями у сумі три тисячі гривень: вчитель української мови і літератури Ольга Литовченко та вчитель інформатики Світлана Зінченко гімназії № 3, вчитель фізики снігурівської школи Сергій Чолак, вчитель англійської мови школи № 22, вчитель музики куйбишевської школи Сергій Семенов.

Дипломами ІІ ступеню та преміями у розмірі дві тисячі гривень нагороджені: вчитель української мови і літератури новобузької гімназії Світлана Королькова, вчитель фізики школи № 3 Ольга Федорова, вчитель англійської мови новобузької школи Тетяна Чеботарьова, вчитель інформатики вознесенського центру Наталя Юрпольська.

Дипломами ІІІ ступенями і преміями у розмірі одна тисяча гривень нагороджені: вчитель української мова і літератури кузнецівської школи Алла Зажерило, вчитель української мови і літератури мигіївської школи Алла Козаченко, вчитель фізики Баштанської гімназії Оксана Озерова, вчитель англійської мови березнегуватської школи  Ірина Баркова, вчитель інформатики комсомольської школи Олександр Ілляшенко, вчитель музики вознесенської гімназії Ольга Руденко, вчитель музики школи № 22 Наталя Рощина.

 

Переможці, а саме вчителі, які отримали дипломи І ступеню, представлятимуть Миколаївську область на ІІІ (заключному) турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2009».

Мер міста Володимир Чайка та заступник губернатора Володимир Луста вітають переможицю - вчителя української мови і літератури гімназії № 3 Ольгу Литовченко

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:15 Їде МУР! Чим 20 травня здивує Вінницю реп-мюзикл «Ти [Романтика]» про Розстріляне відродження? play_circle_filled photo_camera 21:01 Звуки вибухів та сирени почуєте через планові роботи. Вінничанам варто не панікувати play_circle_filled 20:23 Чи можна у Вінниці вже їсти полуницю, лохину, абрикоси? Ми перевірили їх на нітрати play_circle_filled photo_camera 20:12 У Вінниці затримали рецидивіста, який працював на «вагнерівців» і шукав собі інформаторів photo_camera Від читача 17:16 «Покажи свою вишиванку світові». У Жмеринці готують святкову програму до Всесвітнього дня вишиванки 20:04 Цікаво та корисно для підростаючого покоління. Рятувальники навчають дітей безпеці photo_camera 19:13 Три пожежі за добу: коротке замикання, недбалість та печі завдали шкоди майну 18:58 Чи посадили їх? Дізналися результати корупційних справ у медичній сфері Вінниччини 18:05 Викрили понад 100 браконьєрів, у яких вилучили човни, знаряддя та 400 кілограмів риби 17:19 За добу шість пожеж в екосистемах. Загроза масштабних вогнів зростає photo_camera 16:50 Новий супермаркет "Грош" почав свою роботу у ТСК "Магігранд" (Новини компаній) 16:24 Майстерність брилярів: краєзнавчий музей презентує колекцію солом'яних капелюхів photo_camera 16:03 КОРД «прикрив» канал збуту канабісу у Вінницькому районі, затримавши наркобаригу play_circle_filled photo_camera 16:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 15:55 На Заболотного горів автомобіль. Поліція розслідує підпал 15:22 Рятувальники гасили умовну пожежу, яка сталася через влучання снаряда play_circle_filled photo_camera 15:15 Від 15 тисяч гривень. Скільки коштує здати на права у Вінниці 14:40 Безкоштовна сімейна медицина в клініці MedSun: за два місяці задекларовано 18 тисяч пацієнтів (Новини компаній) 14:29 Вінничанин вибачився за куріння та зухвалу поведінку в тролейбусі. ВІДЕО play_circle_filled 14:02 На Калинівщині 61-річна скутеристка загинула в ДТП
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up