Відкриття фонтану «Roshen» перенесли на 29 квітня

Відкриття фонтану «Roshen» перенесли на 29 квітня

Ми писали, що відкриття сьомого сезону роботи світломузичного фонтану заплановано на 22 квітня. Але на офіційному сайті корпорації «Roshen» з'явилася нова інформація. Відкриття відбудеться 29 квітня. Хто з зірок приїде на відкриття – досі не кажуть.

 

  

  • Оновлений анонс відкриття фонтану на сайті корпорації. 


 

            Хто відкривав і закривав фонтан у 2011-2016 роках?
 

Відео дня

                                              2011 рік

  • Перший концерт і відкриття фонтану відбулось четвертого вересня. Тоді подивитись на грандіозне шоу прийшло майже 70 тисяч вінничани і туристів. А глядачів розважали своїми виступами інструментальний ансамбль Симфоманія, гурт «Мандри», народна артистка України Оксана Білозір та гурт «ТІК»
     

                                                     

                                              2012 рік

  • Відкриття фонтану відбулось також у квітні. Фонтан оновили  трьома лазерами. Вінничани побачили французьке шоу Mobilissimo і виступ ілюзіоністів.
     


 

 

                                             2013 рік

  • Відкриття відбулось 27 квітня. Тоді вінничани вперше побачили грандіозне мультимедійне шоу «Лебедине Озеро. Фантазія». Для вінничан співали «Бумбокс» і рок-гурт «Плач Єремії» на чолі із яскравим вокалістом Тарасом Чубайєм. 
     


 
  • Закривали 19 квітня. Тоді для вінничан співала нині переможниця Євробачення-2016 Джамала. 

 

                                            2014 рік

  • Відкриття фонтану відбулось 25 квітня. Для вінничан виступали гурти «ТІК» та «Друга ріка». Вперше показали програму «Хвилі рідної душі» з патріотичним нахилом. 
     

 
  • Закриття відбулось 24 жовтня. Виступав гурт «Тартак» та відомий кобзар, бандурист та лірник, керівник ансамблю «Хорея Козацька» Тарас Компаніченко. 

 

                                           2015 рік

  • Відкрили фонтан 25 квітня. Перед вінничанами виступала білоруський гурт BRUTTO (екс-Ляпіс Трубецькой). 
     


 
  • А закриття фонтану того року відбулось 15 жовтня. Вистпули «Воплі Відоплясова» начолі з легендарним Олегом Скрипкою і «Лама». 
     

                                          2016 рік

  • Фонтан відкрили 23 квітня. На відкритті виступили: українська співачка Тоня Матвієнко, гурт PUR:PUR, гурт ALLOISE, та гурт Brunettes Shoot Blondes.
     


 
  • Закриття пройшло 15 жовтня. Для вінничан співали Олександр Пономарьов, «Брати Гадюкіни» і гурт «ТНМК». 

 

Пропонуємо переглянути усю минулорічну програму фонтану "Рошен" в одному відео:  

 

 

Також нагадаємо технічні параметри фонтану:

 

  • Довжина — 97 м. Ширина — 10 м. Висота центрального струменя — 63 м. Розліт води по фронту — 140 м. Розмір водного проекційного екрану — 16 × 45 м. Потужність водних насосів — 780 кВт. Кількість підводних ліхтарів — 560 шт. Звукова потужність аудіосистеми — 3840 Вт.



Плавуча платформа — загальні габаритні розміри:
 

  • Довжина — 93,8 м. Ширина — 7,5 м. Осадка — 1,36 м. Водотоннажність — близько 170 т.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Valeriia Homon

    На офіційному сайті інформація вказана, що відкриття 21 квітня, що за неправдива інформація? Видаліть статтю!
  • Задунайский Торонтуй

    Ржака))). Дошло до них что 22 апреля день рождения Лукича))).
  • Mo1sha

    Лучше б зарплату на фабрике подняли, а не занимались фигней с концертами и перекрыванием мостов
  • Прокоповна Проня

    Можеье вообще не открывать. Ничего не изменится
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:56 На Немирівському і Гніванському шосе зафіксували 1690 порушень швидкості: які штрафи та де є камери? 17:24 До Небесного легіону приєднався Віталій Лукіянчук з Сальника 16:23 Внаслідок нічної атаки на Вінниччині є пошкодження енергетичної інфраструктури 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up