У Вінниці пройде церемонія нагородження «Kids Awards 2020» (Новини компаній)

У Вінниці пройде церемонія нагородження «Kids Awards 2020» (Новини компаній)

22 лютого у Вінниці вперше відбудеться масштабне свято «Kids Awards 2020», метою якого є визначення найталановитіших дітей з усіх куточків Україні.

Національна Премія «Kids Awards 2020» – це унікальний захід, спрямований визнати найкращих із кращих, дати можливість дітям презентувати професійному журі свої таланти та інтелектуальні здібності у режимі онлайн.

Фіналісти Премії зможуть здійснити свою заповітну мрію: заспівати з зіркою, потрапити на зйомки серіалів у якості акторів і не тільки. Але це – поки що секрет).

Організатори заходу отримали більше п`яти сотень заявок на участь у різних номінаціях: акторська майстерність, художні таланти, юні моделі, фотомоделі, starDance, спорт, обдаровані діти, вокал, журналістика, юні таланти.

Обирають переможців Премії у режимі ONLINE журі, до складу якого увійшли відомі персони:

Анна Трінчер –акторка серіалу «Школа», ведуча, співачка

Таня Воржева– ведуча, екссолістка гурту «Real’O», сольний проєкт «VORZEVA»

Ася Коваленко – засновниця та художня керівниця Ukrainian Dance Company ASTI BALLET SCHOOL, педагог-хореограф ТВ-шоу «Танцюють всі!», педагог-хореограф Злати Огневич, хореограф ТВ-шоу «Велика різниця по-українськи», хореограф-постановник шоу «Віват» цирку Кобзов

Влад Сакін – продюсер відомих зірок, концертний директор BarBeQ, Поль Манандіз, Марічка

Мухін Дмитро – кліпмейкер, засновник компанії «MuhinCompany», директор Сергія Соседова

Людмила Станіславенко – голова постійної комісії з питань освіти, культури, сім’ї та молоді, спорту і туризму, духовності та історичної спадщини Вінницької обласної ради

«Дуже приємно, що захід підтримав міський голова Сергій Моргунов та міська рада. Адже мета Національної дитячої премії – сприяти культурному, естетичному розвитку та вихованню дітей та підлітків, розкрити та відзначити нагородою їхні таланти, створити атмосферу свята, урочистості та дружби між учасниками.

Діти – це наше майбутнє. Необхідно їх підтримати та показати, що світ належить сміливим, талановитим та успішним! Саме такі діти у майбутньому відродять нашу країну та виведуть державу на світовий рівень», – каже організаторка заходу Анна Станіславенко.

На учасників та переможців «Kids Awards 2020» чекають ексклюзивні нагороди, дипломи, призи, яскраві емоції, знайомства з дітками з різних куточків України, зустрічі з видатними та зірковими гостями конкурсу та членами журі, фільмування та фотосесії, інтерв'ю для преси й багато різних розваг та подарунків!

А ще – урочиста церемонія нагородження, яку проведуть Анна Трінчер та Костянтин Церковнюк, яскрава шоу програма за участі найкращих танцювальних колективів та відомих зірок, ексклюзивні номери фіналістів, фотозони, зйомки, інтерв’ю для телеканалів.

Вхід за запрошенням. Придбати запрошення можна за номером +38097 5256885

Меценат заходу – Ігор Горлачов
Генеральний партнер – Агентство нерухомості «Благоустрій»
Генеральний медіа партнер – 20minut.ua

Офіційні партнери:
Мережа магазинів «Магік»
«Тойота» Вінниця
Рекламне агенство «Рекламакс»

Партнери: студія звукозапису Іначе, Спец ефекти The Vinn Show, ТРК Поділля сіті, модельна агенція «Grace», Jastine, ArtFuzion, Декор Brusnika,Фото Zebra, Відео Mango

Медіа підтримка: Медіа школа Юлії Андріянової, LuckyUkraine, Brilliants, Diamondkids, Ilikenews, Harved online

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up