Іво Бобул, Ліга сміху та #ЦеШо: концерти та вистави, які неможливо пропустити в березні

Іво Бобул, Ліга сміху та #ЦеШо: концерти та вистави, які неможливо пропустити в березні
  • Весна вже зовсім скоро і зустріти її потрібно правильно.
  • Для того, щоб додати фарб у життя після зимових буднів, радимо обрати концерт або виставу улюблених артистів, клікнути на посилання та придбати квиток.
  • Така схема точно покращить настрій та зробить ваш березень цікавим і насиченим.Тим паче перший весняний місяць матиме концерти чи не щодня.

 

Фінал «Міс Вінниця 2019»

З чого ж може розпочатися весна, як не з краси? Фінал конкурсу «Міс Вінниця» традиційно пройде у театрі імені Садовського. Журі обиратиме найкрасивішу дівчину міста серед 16-ти фіналісток. Дівчата дефілюватимуть у різних образах, продемонструють свої таланти і трохи розкажуть про себе. А поки що конкурсантки активно готуються до фіналу у спортивному залі.

Коли: 3 березня
Де: театр ім. Садовського
Ціна: 200-300 гривень

Frank Sinatra Tribute. Про кохання

У передноворічний період концерти триб’юти прямо таки заполонили афішу міста. Новий сезон так само приніс романтичний концерт із популярних пісень джазового романтика.

Відео дня

Зі сцени знайомі мелодії даруватиме квартет Руслана Єгорова.

Коли: 3 березня
Де: Вінницька обласна філармонія
Ціна: 150-380 гривень

Вистава «Він – моя сестра»

Весела комедія від Горянського та Хостікоєва гарантує глядачам незвичні образи та потужний сюжет. У театральному дійстві глядач знову опиниться у життєвому вирі емоцій, цінностей та стереотипів. Добра та відверта комедія, яка подарує гарний настрій та, можливо, надасть відповіді на важливі питання.

Коли: 4 березня
Де: Театр ім. Садовського
Ціна: 220-450 гривень

Дизель Шоу

Гастролі цього гумористичного колективу були заплановані ще на грудень минулого року, але у зв'язку із трагічною смертю акторки студії – Марини Поплавської , гастрольний графік було змінено. Проте з новими силами і святковою програмою колектив знову їде до Вінниці. «Дизелі» підсилилися зірками команди КВН «Уездный город» і запросили Сергія Писаренка та Євгена Нікішина до участі в програмі.

Коли: 6 березня
Де: Будинок офіцерів
Ціна: 250-750 гривень

Вистава «До біса логіку – у нас любов!»

Гастролі студії імпровізації «Чорний квадрат» – це краще, що могло статися з вами цієї весни. Театральна майстерня вже давно зарекомендувала себе. Увесь репертуар театру – це сатиричні, іронічні, драматичні комедії про почуття та реальність. Звичайно, режисери вистав «чіпляють» важливі питання, але те, у якому вигляді споживає театральне дійство глядач – це мистецтво. Ця постановка, можливо, дасть відповіді на буденні питання: «Чому чоловіки забувають про річницю?», «Що дівчата зберігають у коробках з під печива?» і такі інші. У виставі діють вікові обмеження: дітям до восьми років у залі робити нічого, старші – на розсуд батьків.

Коли: 7 березня
Де: МПМ «Зоря»
Ціна: 260-380 гривень

Володимир Гришко

Співак занесений в Книгу рекордів України як український оперний виконавець, який 44 рази виконував головні партії в Метрополітен-опері. Володимир Гришко презентує у Вінниці програму, яку вже побачили більш, ніж сорок міст у Китаї. Співак виконуватиме пісні Мусліма Магомаєва, популярні композиції зі світових мюзиклів та українські фольклорні пісні. До того ж романтичні пісні стануть до вподоби жінкам.

Коли: 8 березня
Де: театр ім. Садовського
Ціна: 100-300 гривень


Іво Бобул

Його називають популяризатором української пісні. Про нього часто жартують у «Лізі сміху» та наспівують його пісні. До Вінниці їде легенда – Іво Бобул. Співак привезе до міста святкову програму «Бо ти одна!». Власне, непоганий подарунок для коханої жінки, якщо вона полюбляє українську музику.

Коли: 9 березня
Де: Будинок офіцерів
Ціна: 100-590 гривень

ЦеШо

Непростий проект Влада Троїцького, молодші родичі гуртів «ДахаБраха» та «Dakh Daughters», соціальне лялькове кабаре, яке демонструє сучасність за допомогою музики і театру. Цього року гурт брав участь у національному відборі на конкурс «Євробачення», щоправда для фіналу музикантам не вистачило кількох балів. Але соціальна тема пісні дуже гостра. Тому концертна програма «ЦеШо» обіцяє різні творчі інтонації, рефлексії на сучасні суспільні проблеми та справжнє музичне мистецтво.

Коли: 10 березня
Де: Обласна філармонія
Ціна: 110-300 гривень

Театр тіней «TEULIS»

Незвичайний формат мистецтва знову у місті. Артисти презентують нові і нові тіньові форми, які складуться в один сюжет. У музичному супроводі споглядати на пластичність людських тіл та масштабність мистецької думки – це можливість отримати нові враження.

Коли: 10 березня
Де: Театр ім. Садовського
Ціна: 120-350 гривень

PIANOБОЙ

Вінничанин Дмитро Шуров везе до міста нову програму у рамках #СВІТЛАРВАНЬТУР. Концерти музиканта – це завжди драйв, повний відрив, музичний мікс та запальні емоції. Авторські пісні PIANOБОЙ завжди лунають наживо і щоразу по-особливому.

Коли: 11 березня
Де: Театр ім. Садовського
Ціна: 190-590 гривень

Вистава «Жінка і її чоловіки»

У головній ролі – Лілія Ребрик, а разом з нею чотири актори – Лесь Задніпровський, Ігор Рубашкін, Олександр Жила та Владислав Дмитрук. Комедія збирає на сцені кількох коханців однієї жінки. Вони різного віку та статусів. Проте головна героїня має почуття до кожного з цих чоловіків. Як розвиватимуться їх стосунки та що робитимуть герої?

Коли: 11 березня
Де: Театр ім. Садовського
Ціна: 180-300 гривень

Вінницька регіональна Ліга сміху

Новий сезон стартує вже незабаром. У складі зіркового журі є певні зміни і протягом усього року тренувати молодих жартівників будуть: Ірина Сопонару, Віктор Розовий, Андрій Рибак, Вадим Новицький, Іван Люлєнов, Дмитро Балюк та Дмитро Зелінський. Ви можете стати свідками нових трендів у грі та народження нових команд.

Коли: 12 березня
Де: Будинок офіцерів
Ціна: 100-250 гривень

Время и Стекло

Концерт цього гурту завжди чекають у Вінниці як дорослі, так і діти. Минулого року Надя Дорофєєва та Позитив уже приїжджали до міста на другому фестивалі «Маніфест»

Гурт має рекордні перегляди кліпів у ютубі та щороку і відзначається нагородами за пісні, які одразу стають хітами.

Коли: 13 березня
Де: Будинок офіцерів
Ціна: 250-720 гривень

Ліга Сміху

Вінничани знову зможуть потрапити на концерт улюблених коміків проекту. У рамках ювілейного туру (до п'ятиріччя фестивалю «Ліга сміху») на сцені Будинку офіцерів жартуватимуть: «Загорецька Людмила Степанівна», «Гостиница 72» та «Луганська збірна». Усі команди в телевізійній версії гри зарекомендували себе найкращими у своїй справі. А споглядаючи глядацьку реакцію у Вінниці на «Загорецьку» під час святкування Дня Європи, то можна з упевненістю сказати, що на них чекають із нетерпінням.

Коли: 14 березня
Де: Будинок офіцерів
Ціна: 150-350 гривень

Лесь Подерв'янський

Нетиповий і абсолютно відвертий Лесь Подерв'янський їде до Вінниці, аби зачитати свої епічні п'єси наживо. На захід точно прийдуть ті, хто давно знайомий із творчістю автора, бо вона точно не для масового глядача/читача/слухача. У випадку, якщо ви не знаєте про цю людину нічого, то радимо прочитати бодай найпопулярніші роботи письменника, аби знати до чого бути готовим у цей вечір.

Коли: 16 березня
Де: МПМ «Зоря»
Ціна: 250-590 гривень

Вистава «В цьому домі можливо все»

На цю виставу варто сходити навіть просто через акторський склад – Олексій Богданович, Анжеліка Гирич, Леся Самаєва, Тамара Яценко, Артем Ємцов, Анастасія Блажчук. Але, якщо говорити серйозно, то вистава відкриває двері у будинок, де живуть нормальні родини. Вони сваряться, ведуть душевні розмови, але при цьому залишаються близькими. Вистава легка, смішна і динамічна.

Коли: 17 березня
Де: Театр ім. Садовського
Ціна: 100-400 гривень

ROCK SYMPHONY

Рок-музика у виконанні симфонічного оркестру – це справжнє свято для пооцінювачів якісного матеріалу. На сцені цього вечора будуть близько сотні музикантів, які гратимуть хіти гуртів Rammstein, Metallica, Queen, AC/DC та інших.

Коли: 21 березня
Де: Театр ім. Садовського
Ціна: 380-750 гривень

Володимиру Івасюку – 70

Із цієї нагоди Олександр Онофрійчук, Наталія Бурмістрова, квартер «Експромт», а також біг-бенд філармонії виконають найпопулярніші, відомі та улюблені пісні композитора. Вечір обіцяє бути душевним та ліричним.

Композиції Володимира Івасюка досі лунають на телевізійних шоу, дитячих конкурсах та навіть у караоке.

Коли: 21 березня
Де: Обласна філармонія
Ціна: 100 гривень

Ассія Ахат

Українська скрипалька Ассія Ахат уже давно підкорює заокеанські горизонти. І за підтримки національного американського телебачення презентує свою нову програму «LOVE IS». У музичному вечері будуть виконані світові хіти на скрипці та авторські пісні композиторки.

Коли: 22 березня
Де: Будинок офіцерів
Ціна: 250-690 гривень

Національний балет Грузії «Сухішвілі»

Концерт цих запальних грузинів традиційно проходить у Вінниці саме в березні. Мистецтво національного грузинського танцю настільки зачаровує глядачів, що, по-перше, неможливо відірвати погляд від сцени, а по-друге, концерт проходить «на одному диханні». Традиційні костюми, музика, атмосфера – усе переносить глядачів до сонячної Грузії. А нова програма балету точно запам'ятається надовго.

Коли: 28 березня
Де: Будинок офіцерів
Ціна: 400-850 гривень

Маша Єфросініна «Успіх у помилках»

Популярна телеведуча приїжджає до міста зі своїм авторським семінаром. Єфросініна розкаже як поєднувати роботу та родину, підвищити самооцінку, змінити стиль життя, йти вперед та досягати мети. Власне, вечір у компанії Маші Єфросініною допоможе тим, хто давно мріє, але не може досягти власне щастя.

Коли: 30 березня
Де: Театр ім. Садовського
Ціна: 350-750 гривень

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up