Музичний фестиваль ManyFest vol.2 у Вінниці: як це було?

Музичний фестиваль ManyFest vol.2  у Вінниці: як це було?
  • Це зовсім не протест, а справжнє свято сучасної української музики.
  • Фестиваль вдруге проходить у Вінниці. Організатори зібрали трійку найсильніших гуртів у своїх жанрах.
  • Детальніше читайте та дивіться у нашому репортажі.

 

Субота, шосте жовтня – на цей день чекали чимало вінничан, адже на фестиваль  ManyFest vol.2 приїхали топові гурти: The Manеken, Время и Cтекло та The Hardkiss. Льодова арена у ТРЦ «Мегамолл» перетворилася на музичний майданчик, який був розділений на різні зони. Крім самої сцени та фан-зони на території розташували кілька кортів із напоями, віп-зону, невеликий майданчик зі зручними кріслами-подушками, де можна було замовити кальян. Власне все для того, аби люди насолоджувалися музикою на просто відпочивали.

Зустріли глядачів ведучий Юрій Постовий та DJ Maboo. Саме вони «розігрівали» публіку перед виступом першого гурту. А далі все як в тумані: The Hardkiss на сцені, глядачі співають як один. Проте людей на початку фестивалю було небагато – зала напівпуста. Навколо здебільшого бігали і танцювали діти. Але були й віддані фанати гурту, які знали навіть нові пісні із альбому «Залізна ластівка», реліз якого відбувся минулого тижня.

Відео дня

Під час виступу Юлія Саніна запрошувала всіх на великий концерт у Києві та віддавала шалену енергетику глядачам. Зі сцени звучали як старі хіти: Make Up, Прірва. Так і нові: Коханці, Мелодія, Forever more та інші.

– Сьогодні до Вінниці приїхали кращий рок-гурт, кращий поп-гурт та кращий саунд-продюсер України. Я вважаю, що це досягнення, – заявила Саніна, аплодуючи організаторам фестивалю.

Під час підготовки до виступу другого гурту The Manеken на сцені знову з’явився  DJ Maboo. Слухачі танцювали та підспівували популярні хіти. Та коли на сцені з'явився Євген Філатов зі своїми музикантами, публіка була готова продовжувати танці, що власне і робила під хіти The Manеken. Щоправда, частина слухачів «розвіялася» територією арени, але все одно виступ гурту був дуже атмосферним та певною мірою новаторським. Адже музиканти у своїй творчості використовують сучасні можливості: інтерактивний медіа-стіл у поєднанні із класичними музичними інструментами.

Але на хвилинку здалося, що всі найбільше чекали на виступ гурту Время и Стекло, адже ближче до 10-ї вечора у фан-зоні з'явилася неймовірна кількість дітей із батьками та молоді, які скандували назву гурту та тримали у руках плакати-малюнки. Солісти багато говорили, вели інтерактив із публікою, яка відверто шаленіла від будь-якого руху та слова зі сцени.

Загалом фестиваль зарекомендував себе на високому рівні, адже дійсно зібрав найпопулярніші гурти та подарував Вінниці сильний заряд емоцій та драйву від улюбленої музики, адже кожен, хто придбав квиток – прийшов послухати улюбленого виконавця.

Фото: Юлія Мельник

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up