Свято «fm-формату» з радіокомпанією «Місто над Бугом»: проведи день у вирі музики та подарунків (Новини компаній)

Свято «fm-формату» з радіокомпанією «Місто над Бугом»: проведи день у вирі музики та подарунків (Новини компаній)
  • Вже скоро, 10 жовтня, на площі біля арки ЦПКіВ ім.Горького відбудеться масштабне дійство, для всіх охочих вінничан. Адже саме рік тому “Місто над Бугом” стало радіо хвилею fm-формату. 
  • Починаючи з 18 години гості свята зможуть отримати подарунки, переглянути концертну програму, долучитися до встановлення рекордів та краще познайомитись із хвилею 101.8. 

Розваги та зіркові гості 

Святкування першої річниці в FM-форматі планується грандіозним. На площі біля арки близько 1000 вінницьких школярів танцюватимуть в найчисленнішому міському флешмобі, створеному за підтримки студії сучасного танцю IIIZET, студії ИНАЧЕ production за сприяння департаменту культури та освіти Вінницької міської ради. До концертної програми та  привітань доєднається переможниця ХІТ конвеєра 2019 ILCHY, гурт ПАН КАРПО обіцяє не на жарт запалювати зі сцени. У ході святкування почуємо і  презентацію нового треку INEZ, за підтримки стоматологічної клініки Врублевських «Поділля» буде здійснено рекорд з одночасного чищення зубів! Головні сюрпризи підготував генеральний ексклюзивний партнер Центр зору сімейного типу «Оптимал» - тут надають максимальну турботу та індивідуальний підхід кожному пацієнту. Своєчасна діагностична перевірка та постановка діагнозу допомагає виявити безліч захворювань на ранніх стадіях, які без проблем піддаються лікуванню. З офтальмологічною клінікою «Оптимал» — світ знову буде яскравим і барвистим. 

Подарунки від партнерів

Яке свято без подарунків? Звичайно, партнери свята та організатори підготували їх чимало. Вінницька математична школа нового формату«Піфагор», що спеціалізується на підготовці до ЗНО, ДПА та шкільній програмі з 5-го по 11-й клас допомагаючи креативно засвоїти і полюбити математику - розігруватиме навчальні сертифікати. Шанс потрапити на кастинг юні вінничанки отримають від модельної школи «Princess». Beauty studio and school «Upgrade» даруватиме чарівні образи. Мережа магазинів автозапчастин «СВ-АВТО» запропонує ексклюзивні знижки для автомобілістів, а меблевий партнера свята — кухні «RODA» розіграє подарунки для справжніх господарів. І дорослим і дітям смакуватимуть надзвичайні частування кондитерської «PasticceriaDaMaurizio». Книголюбів буде радувати своїми літературними новинками книгарня «ТУТ», а Зооветцентр «МРІЯ» приготував сюрпризи для ваших домашніх улюбленців. Яскраву візуалізацію свята забезпечує «Рекламакс». Окрім розіграшів подарунків та концертної програми на гостей свята чекає знайомство з людьми, чиї голоси щодень лунають в ефірі. І весь час, свято буде наживо транслюватися мобільною студією в ефір 101,8.

«Місто над Бугом»

10 жовтня 2018 року радіостанція «Місто над Бугом» почала працювати і у  FM-форматі. За цей рік відбулися величезні зміни в її роботі. Сучасний підхід, модернізована студія, досвідчені журналісти та драйвові ведучі радіокомпанії приносили за собою безліч досягнень та цікавих можливостей:

  • Новинкою для нашого міста серед радіостанцій стала мобільна студія, яка завжди вирушає на найзнаковіші заходи міста. Наживо висвітлюючи найяскравіші події і спілкуючись з гостями.
  • У ефірах слухачі завжди можуть поставити запитання найвпливовішим вінничанам. А в межах розважальних шоу виграти подарунки, привітати когось близького чи передати привіт друзям; 
  • Жодна знаменитість, яка була у Вінниці не пройшла повз ефір «Місто над Бугом»;
  • І щодня в ефірі відбуваються розіграші. Переможцем яких стати досить просто. Адже саме так радіостанція вже пригостила 500 вінничан піцою, подарувала 1000 квитків на вечірки, вистави та концерти. А на день міста, і взагалі, пригостила всіх гостей заходу справжніми вітамінами — 3650 спеціальними яблуками з логотипом, що теж стали можливістю взяти участь у розіграші призів.  

І знову, «Місто над Бугом» буде розігрувати подарунки cеред гостей свята вже цього тижня.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден Від читача 18:58 смс для Анечки 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up