Шалена швидкість пальців та експресія! Один з найкращих контрабасистів Австрії скоро у Вінниці

Шалена швидкість пальців та експресія! Один з найкращих контрабасистів Австрії скоро у Вінниці
  • Знаменитий віденський віртуоз Лукас Кранцельбіндер грає так, що перехоплює подих!
  • Його концерти з успіхом проходять по всьому світу!
  • А вже наступної неділі, 22 вересня, Лукас буде грати для вінничан і всіх гостей міста на фестивалі VINNYTSIA JAZZFEST-2019.

«Знайомити виключно із найкращими!» - девіз, якого вже 23 роки сумлінно дотримується міжнародний джазовий фестиваль VINNYTSIA JAZZFEST.

Не зрадить принципу фестиваль і цьогоріч: з 20 по 22 вересня глядачів чекають ексклюзивні концерти і незабутні зустрічі із найкращими джазменами із 8 країн.

Один з них – винятковий контрабасист Лукас Кранцельбіндер, який вже у юному віці став одним з найактивніших та найбільш багатогранних контрабасистів молодої австрійської музичної сцени, а сьогодні не тільки успішно гастролює по всьому світу, а й сам організовує дуже незвичні фестивалі. Зокрема, уже протягом 11 років на вершині гір Каринтії Лукас влаштовує надзвичайні серії концертів, де публіка проводить походи разом із всесвітньовідомими музикантами.

Відео дня

- Лукас Кранцельбіндер – всесвітня зірка. Але крім того, що є дуже обдарованим музикантом, він ще й надзвичайно цікава особистість. Тому не тільки його дивовижна гра, а й спілкування, яке традиційно проходить у нас на фестивалі по завершенні концертів, запам’ятаються усім, - гарантують організатори VINNYTSIA JAZZFEST.

Музичну освіту Лукас Кранцельбіндер здобув у Відні та у Музичному університеті ім. А. Брукнера у місті Лінц. Свій перший альбом з квартетом «LUKAS IM DORF» випустив у 2010 році, а вже за рік став учасником «New Austrian Sound of Music» - програми, у якій він був обраний одним з п’яти молодих музикантів, які представляють Австрію на міжнародній джазовій сцені.

Протягом усіх років своєї музичної кар’єри Лукас Кранцельбіндер активно співпрацює з найкращими сучасними музикантами світу, зокрема, виступав із Вольфгангом Шифтнером, Майєю Осойнік, Віллі Резетарітс, Дейвом Смітом, Кенджі Герберт, Францем Хаутцінгером, Енді Шрайбер, Енді Мандорфом, Карлом Ріттером, Лоренцо Раабом, Хосе Валенте та багатьма іншими.

Устигає джазмен і яскраво проявляти себе, як театральний діяч. У 2012 році на відомому фестивалі «Carinthischer Sommer» відбулася прем’єра його іспанської surf-rock опери «MUCHOGUSTO», яка також була випущена як компакт-диск на Laub Records та виконувалась у Віденському Volkstheater.

А у 2015 році Лукас Кранцельбіндер разом з німецьким режисером Георгом Шьоткі та актором Крістіаном Райнером представив свою другу велику музично-театральну роботу «DER JEMANN».

Як організатор фестивалів, Лукас Кранцельбіндер проводить яскравий Polyamory Sound Festival, що проходить у різних містах Європи (Лондон, Берлін, Кельн, Відень), об’єднуючи музикантів різних музичних сцен.

А у 2016 році невгамовний австрієць також створив новий проект для відкриття концертів джазового фестивалю Südtirol Jazz Festival і Glatt & Verkehrt, поєднавши свій KEOS QUINTET із трьома співаками з Неаполя (Італія) та відтворивши мікс віденської, словенської та італійської народної музики.

У Вінниці неповторною грою Лукаса Кранцельбіндера глядачі будуть насолоджуватися вже наступної неділі, 22 вересня, о 19.00 у концертній залі на вулиці Театральна, 15.

На фестивалі VINNYTSIA JAZZFEST-2019 Лукас виступить у складі тріо Mario Rom's Interzone, яке розриває шаблони під час кожного свого виступу, перетворюючи його на справжнє незабутнє шоу.

Музиканти вільно переходять від хард-бопу до авангарду або фанку, майстерно жонглюючи стилями. Свінг, грув, драйв, різкі зміни темпу й розміру – все це почуємо вже скоро!

Як завжди на VINNYTSIA JAZZFEST, глядачів приємно здивує вартість квитків.

На цей концерт можна потрапити усього за 60-70 гривень.

Квитки доступні на сайтах bilet.vn.ua і jazz.vn.ua, у касах у «Магігранді», «Універмазі», театрі імені Садовського, Вінницькій Вежі та в інформаційному центрі, який працює за адресою: вул. Театральна, 15 (1 поверх).

Ексклюзивний партнер концерту - Австрійський культурний форум у Києві.

Генеральний інформаційний партнер фестивалю – RIA

 

Читайте також

* Автор музики до фільму «Вогнем і мечем» дасть джазу у Вінниці

* VINNYTSIA JAZZFEST: джазовий блиск та шоу світового рівня вже у вересні

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up