Понад тисяча усміхнених облич. У Вінниці пройшов Smile-парад

Понад тисяча усміхнених облич. У Вінниці пройшов Smile-парад
  • Понад тисяча вінничан та гостей міста взяли участь у другому за рахунком Smile-параді. Однак на цьому Smile Fest не завершений. Що буде ще?

У цьому році фестиваль складається з трьох локацій: смайл-параду (який пройшов), Smile-city (біля мерії) – місце, де можна перекусити на фуд-кортах, випити кави, зробити кілька пам'ятних кадрів на фотозоні, взяти участь у майстер-класах і подивитися концертну програму на великій сцені.

А решту свого вечора смайл-організатори радять провести в арт-пабі Beefeater, де на присутніх чекає багато іронічної поезії від письменників-сатиристів Юрка Позаяка і Олександра Ірванця. Вхід за попередньою реєстрацією: 067 740 35.


Подивіться, як пройшов парад на цьому відео:

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">


Смайл-парад пройшов за маршрутом площа Гагаріна – Центральний парк – Європейська площа – Майдан Незалежності. У ньому взяли участь більше тисячі людей, серед яких школярі, студенти, аніматори і прості вінничани, які примкнули до колоні по дорозі.

– Ми з подругою побачили, що велика купа людей кудись йде. Запитали і дізналися, що це Smile Fest. Звичайно ж ми вирішили приєднатися до колони в ім'я усмішки, – каже учасниця параду Марія Марчук.

А деякі учасники чекали на фестиваль ще з минулого року.

– Ну нарешті цей день настав! Чекав його цілий рік, тому що на перший не зміг потрапити. – радіє Андрій Прокурашко. – Я великий фанат фестивалів і карнавалів. А в Україні їх не дуже багато, що говорити про Вінницю. Але той факт, що їх стає все більше і більше, дуже тішить. Я неодмінно буду тут до кінця, адже де ще можна отримати такі емоції?

Третім такі заходи здаються безглуздими.

– Йдуть вони, гримлять, шумлять, а сенс? – дивується Валерій Піскун. – Дітей зігнали, а тим аби на уроках не сидіти. Ніколи не перестану дивуватися таланту наших людей відмивати гроші.














 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Пупкин Вася

    И сюда Путина приплели дебилы )
  • Олег Горобець

    Че за х--ня?

    Зауч reply Олег Горобець

    Олег Горобець зовётся.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:13 Ухилянт-екстримал: на надувному матраці чоловік плив до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up