Подружжя вінничан відкрило артпростір «Етно чари» у середмісті Вінниці

Подружжя вінничан відкрило артпростір «Етно чари» у середмісті Вінниці
  • У середмісті Вінниці відкрився артпростір «Етно чари» — місце, де подружжя вінничан Вікторія Ніколаєва і Юрій Таранюк об’єднали гончарну майстерню, кав’ярню, виставкову залу та магазин керамічних виробів від майстрів Поділля.
  • В артпросторі будуть проводити соціальні заходи: крім майстеркласів тут передбачається ще й арттерапія для наших Захисників та Захисниць.

Вінничани зможуть ближче познайомитися з гончарським ремеслом, яким здавна славиться Поділля. Про це повідомив заступник міського голови у Вінницькій міській раді Андрій Очеретний.

У середмісті Вінниці відкрився артпростір «Етно чари». Це місце, де подружжя вінничан Вікторія Ніколаєва і Юрій Таранюк об’єднали гончарну майстерню, кав’ярню, виставкову залу та магазин керамічних виробів від майстрів нашого краю.

Відео дня

Вікторія має понад 20 років досвіду у створенні виробів декоративно-ужиткового мистецтва і готова ділитися знаннями про старовинні традиції з усіма охочими. Роботи Вікторії, до речі, представлені у приватних колекціях і музеях України та країн Європи.

Важливо, що у просторі будуть проводити соціальні заходи: крім майстеркласів тут передбачили ще й арттерапію для наших Захисників та Захисниць. Чоловік засновниці «Етно Чарів», Юрій Таранюк, нині служить у Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими і Вікторія впевнена, що військовим, які повертаються у мирне життя з полону чи війни, вкрай потрібні позитивні емоції й спілкування з іншими.

 

Читайте також:

«Це найкраще, що я бачила за останній час». Гастрольний тур камерного театру Сергія Вахтерова

У Вінниці 28-29 жовтня відбудеться благодійний ярмарок CRAFT PARK на підтримку військових

«Великі складнощі з доступністю». Як у Вінниці проводять екскурсії для хлопців з ампутаціями

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Наталія Борисівна

    Де саме у середмісті?

    Dim Ko reply Наталія Борисівна

    Магістратська, 52

keyboard_arrow_up