Осінній показ «Kids Fashion Show» відбудеться 14 жовтня у Вінниці! (Новини компаній)

Осінній показ «Kids Fashion Show» відбудеться 14 жовтня у Вінниці! (Новини компаній)

14 жовтня спортивний клуб «Нокаут» на один вечір перетвориться на яскравий та неповторний світ дитячої  моди, краси та стилю. Вже втретє у Вінниці відбудеться подія, яка варта уваги кожного, хто любить моду, стиль та красу. Нові колекції сезону осінь-зима 18’19 продемонструють відомі українські дизайнери та всесвітньо відомі бренди.

Нагадаємо, що нещодавно відбувся кастинг на показ, взяти участь в якому продефілювати на найкращому подіумі міста мали можливість усі охочі дівчата та хлопці віком від 4 до 14 років. Щасливі квитки до грандіозного модного шоу отримали 80 маленьких моделей, на яких вже чекають дні підготовки: репетиції та примірки.

Показ «Kids Fashion Show»  – це подія, це традиція, яка з кожним новим сезоном вражає своїх учасників та гостей масштабами організації та унікальною тематикою проведення. За словами організаторів, кожен присутній порине у справжній «COLORBOOM» – яскраву та незабутню суміш нових актуальних тенденцій, позитивних емоцій, гарного настрою та кольорового різноманіття. Оригінальні декорації, свіжий погляд на звичайні речі, креативний підхід та нестандартні ідеї, вечірка та фуршет, розіграш туру до Європи – лише невелика частина того, що вас чекатиме на цьогорічному заході.

Крім того, родзинкою осіннього показу стане ексклюзивна дитяча колекція від Олександра Очеретного, яку дизайнер вперше створює, спеціально для «Kids Fashion Show»! Також дивуватимуть колекції одягу від дизайнерів з Вінниці, Києва, Одеси, Львова, Кривого рогу та інших міст, зокрема такі, як: Валерія Гуза, «LizaKids», «Mannerly», «Maya-Mi», «CandyKid», «Umanchuk», «Utmost», брендів «Mayoral», «Brums», «Coccodrillo», «Likemymam».

Тому усіх любителів дитячої моди, краси, хорошого смаку та стилю організатори показу з нетерпінням чекатимуть 14 жовтня о 17:00 в СК «Нокаут» для того, щоб разом провести цей незабутній вечір!

Довідки та квитки за телефоном: 097-977-71-97

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up