На кастингу “X-фактора” у Вінниці найчастіше співали “Воины света”

На кастингу  “X-фактора” у Вінниці найчастіше співали  “Воины света”
Співочий проект телеканалу “СТБ” набуває все більшої популярності серед жителів нашого міста. Після участі у шоу яскравого хіпі Богдана Совика, випробувати удачу у новому, сьомому сезоні передачі, вирішило одразу 170 вінничан. Чи є у Вінниці таланти та яка композиція найпопулярніша серед учасників, з’ясовували не лише кастинг-менеджери, а й журналісти “20 хвилин”.

Прекастинг шоу вирішили провести 21 березня у приміщенні готелю “Поділля”. З 10 до 18 години всі бажаючі могли спробувати сили у своїй майстерності. Вже о першій годині – ніде яблуку впасти. Взявши із собою смаколики та гарний настрій, учасники терпляче чекали своєї черги. Більшість тут –  вперше, тому одразу цікавиться умовами конкурсу.

- Правила відбору ми не змінювали. – розповідає кастинг-менеджер Олексій. – Кожен бажаючий має змогу взяти участь, достатньо прийти із копією паспорту або свідоцтва про народження та копією паспорта когось із батьків та заповнити нашу анкету. Після цього конкурсант отримує номер, за яким його і прослуховуватиме спеціальна комісія. Вони знімають відеозапис лайв-виконання композицій та відправляють продюсерам, які розглянуть кандидатури для подальшої участі. Виконуються композиції акапельно або під акустичні інструменти, всього 7 хвилин на кожен виступ. Результати очікуються ближче до кінця травня. Учасники, яких оберуть для наступного етапу, запрошуються на головний кастинг, який проходить у Києві. І вже від рішення зіркового журі залежить подальша доля виконавця.

Конкурсанти попереднього кастингу не переживають. Хтось спілкується по телефону, інші починають виконувати пісні прямо у холі та знайомитись одне з одним. Серед вінничан знайшовся гість міста : щоб взяти участь у конкурсі, Віктор Корнійчук приїхав з Івано-Франківська. Хлопцеві 21 рік, він майбутній IT-спеціаліст.

Відео дня

- Кастинг “X-фактору” об’єднує людей. – запевняє учасник. – Поки готуюсь до виступу, вже встиг познайомитись із чудовими людьми. Хочу випробувати свої сили, адже мистецтво – це моє все. Захоплююсь українським роком, дуже подобаються “Фліт”, “Скрябін”. На кастинг підготував композицію гурту “Карна” “Не дізнаєшся ніколи” – про почуття, які важко описати і залишається лише вірити в те, що у цих рядках людина, яку кохаєш, розгледить себе.

Не обійшли увагою прекастинг і вінницькі рок-гурти. Дізнавшись про конкурс, випробувати долю вирішили Валерій Грабар із “Wind of Change” та Олег Шерр – фронтмен команди “Nagyaer”.

- Пробувати потрібно все. Звісно, у розумних рамках. – запевняє Валерій. – Потрібно ділитись своєю музикою з іншими, зараз багато молодих проектів, вартих уваги.

- Головне – не боятись ризикувати. – додає Олег Шерр. – Для мене мій гурт – наче родина. І мені б хотілося, щоб його побачила вся Україна”.

Цього року віковий діапазон учасників також змінився. Зустрічались юні виконавці від 14 років та учасники, яким три рази по двадцять.

Яскрава та епатажна учасниця Тетяна на кастинг прийшла вдруге. Взяти участь у новому конкурсі змусив…сон. Свою долю жінка назавжди пов’язала з музикою. 9-літня онука також не відстає від бабусі: дівчинка посіла перше місце у інтерактивному голосуванні шоу “Голос країни. Діти”.

- Після онкологічної хвороби стала по-іншому дивитись на світ. – розповідає ведуча свят. – Не вірила, що не виберусь – і одужала. Це важливо – вірити в себе. Багато людей втрачають свій запал у буденних справах, перестають співати, радіти життю. Я не розумію, як можна відмовитись від того, що ти любиш. Для мене це музика. Подобається дарувати людям радість. Не втрачайте шансу бути щасливими. Посміхайтесь. Хай чудова посмішка не зникає з вашого обличчя. Робіть те, що подобається. І все у вас вийде”.

Найпопулярнішими треками, які учасники обирали для участі у конкурсі, виявились пісні українських виконавців та композиція “Воины света” команди “Ляпис Трубецкой”.

Учасники пре кастингу про себе:

Ірина (15 років, учениця):

- Обожнюю займатись музикою. Крім вокалу, займаюсь танцями, грою на фортепіано, пишу вірші. Подобаються композиції у виконанні Крістіні Агілери. У шоу хочеться спробувати сили, вдосконалюватись та реалізувати себе у музичній сфері.

Олена (27 років, дизайнер,фотограф):

- Співала, напевне, з самого дитинства, з часом покинула. Зазвичай слухаю рок, подобаються команди “Ария”, “Nightwish”, Земфира. Взяти участь у кастингу змусив чоловік. Для кастингу підготувала дві композиції – “Сдаться ты всегда успеешь” Тіни Кароль та “Воины света” гурту “Ляпис Трубецкой”.

Тетяна (29 років, хореограф):

- Співати люблю і вмію, роблю це давно. Багато знайомих та рідні кажуть, що у мене гарний голос, тому вирішила ризикнути та випробувати свої можливості.

Влад (19 років, музикант):

- Музика – моє все. Обожнюю рок-н-ролл, обожнюю український рок – “Скрябін”, “Океан Ельзи”. Граю на акустичній гітарі, люблю відвідувати цікаві концерти та фестивалі. Улюблені – “Файне місто” та “Захід”.

Тріо Fly Dre” (14 та 15 років):

- Займаємось творчістю давно. Проте гурт зібрали всього декілька днів назад. Поки що виконуємо кавери на різні пісні, наприклад, на кастинг підготували україномовну версію композиції “Ляпис Трубецкой” “Воїни світла”. З часом хочемо створювати власні треки. На кастинг прийшли, щоб поділитися з людьми радістю та позитивними емоціями.

Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Дарья

    Шкода, що відео немає учасників, хотіла б подивитись хто як виступив і кого обрали для подальшої участі у проекті. Що ж сподіваюсь гарно себе проявили і ми ще побачимо по телевізору їхні виступи.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up