«Міс Вінниця-2017»: на кону краса, корона та 20 тисяч гривень

«Міс Вінниця-2017»: на кону краса, корона та 20 тисяч гривень
У минулому році переможницею стала студентка-медик Дар’я Поліщук. При зрості 174 см та параметрами — 84-59-90 дівчина змогла здобути ще й титул «Міс глядацьких симпатій»
  • У середині місяця, 18 січня пройде відбір 16-ти претенденток на титул найгарнішої вінничанки
  •  Як стати однією з них, які перспективи відкриває конкурс, що очікує на учасниць, та що про це думають переможниці минулих років

Через два тижні, 18 січня, пройде кастинг конкурсу краси «Міс Вінниця-2017». Як і інші конкурси, вінницький націлений на залучення найкрасивіших дівчат, одна з яких представить місто на національному конкурсі «Міс Україна». Але у нашого конкурсу є відмінність — дорогоцінна корона, яку отримує вінничанка-переможниця, залишається у неї назавжди.

— Не побоюся цього сказати, але ми чи не єдині у світі, хто дарує подібні подарунки, — розповів директор МПМ «Зоря» Євген Майданик. — Коли у дев'яностих ми проводили перший конкурс, я взагалі не розумів, що це таке і як його правильно організовувати. Але ми вчимося і з кожним роком наше свято набирає обертів.

Перший конкурс краси у Вінниці провели ще у 1998 році, коли від дівчат потрібно було всього лише дефілювати по сцені і позувати перед об'єктивами камер. Але з часом з'явилася ідея проведення тематичних конкурсів: змінилася складність, програма і сприйняття цього заходу глядачами. Зараз у пріоритеті підкреслення особливостей кожної з учасниць. Але, як розповідають організатори, — часом вибір конкурсанток на кастингу переростає у складне завдання...

Відео дня

— У нас є одна велика проблема, — каже Євген Майданик. — Багато дівчат не йдуть до нас, тому що стали ледачими. Вони вважають, що раз вона красива, то більше нічого не потрібно. Але ж «Міс Вінниця» — це не тільки можливість чогось навчитися, це шанс стати краще і красивіше, отримати багаж знань та навичок, які знадобляться їм у подальшому.
 


Протягом півтора місяця, після кастингу, 16 обраних учасниць будуть відвідувати косметологів, візажистів, стилістів, дизайнерів і стоматологів. Безкоштовно. Уже відомо, чим нагороджуватимуть учасниць і переможниць. У цьому році, це ювелірні вироби, сертифікати у спортивні клуби та путівки на відпочинок за кордоном.

— Але найбільше подарунків у нас для переможниці, — сказав Майданик. — Якщо в перші роки нагороджували тільки короною і можливістю представляти Вінницю на національному конкурсі, то тепер, це корона, путівка на двох до Іспанії, хутряні вироби та 20 000 гривень, які переможниця зможе витратити на що завгодно.

 

Ірина Твердохліб, «Міс Вінниця-2002»

— Перемога у конкурсі дала мені старт як для моделі. Я перемагала в «Міс Поділля», «Королева України» та брала участь у «Королеві світу», після цього працювала в Китаї, Москві, Києві. У мене було багато зйомок, роботи на подіумі та участі у різних шоу. На конкурсі краси тебе оцінюють як особистість, а не твої параметри, як це робиться у модельному бізнесі. Від цього ти отримуєш позитивні емоції, також ти маєш можливість познайомитися з цікавими людьми, які можуть зіграти у житті важливу роль. Перемога важлива, але зануритися в атмосферу свята — це перш за все. Тим, у кого є бажання брати участь, я б сказала, що потрібно пробувати і ніколи не зупинятися.

 


Дар’я Поліщук, «Міс Вінниця-2016»

— Мій ритм життя був насиченим і до конкурсу, але після участі у ньому деякі речі змінилися. Наприклад, я займаюся благодійністю, ми допомагаємо дітям, які позбавлені батьківського піклування, і після перемоги долучати людей до своєї справи мені допомагає титул. Усе тому, що у людей абсолютно різна реакція на те, коли до них звертається Даша і коли до них звертається «Міс Вінниця». Дівчатам, які вже зовсім скоро стануть учасницями конкурсу, я б сказала, що це безцінний досвід, але щоб це відчути — це потрібно пережити. Думаю, що конкурсанткам буде що згадати і цей час стане для них одним з найбільш позитивних та яскравих у їх житті. А перед тим, як йти на кастинг, потрібно бути впевненою у собі і ставитися до всього з позитивом, філософією і ніколи не розчаровуватися, якщо раптом, щось піде не так.

 

Про кастинг та куди звертатися

Потрапити на відбірковий кастинг може кожна незаміжня дівчина віком від 16 до 24 років. Прописка не грає ніякої ролі, головне, щоб у разі вибору кандидатури у дівчини була можливість відвідувати репетиції тричі на тиждень.

Для участі у кастингу необхідно до 17 січня подати заявки і дві фотографії гарної якості (у повний зріст і портрет) в електронному вигляді. Деталі можна дізнатися за телефонами: (0432) 27-66-84, 27-87-34 E-mail: [email protected]. Адреса МПМ «Зоря»: м.Вінниця, вул. Стрілецька, 44 (Червоноармійська, 44). Кастинг відбудеться 18 січня 2017 року о 18.30.


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up