Купальський пікнік & Vinnytsia Food Fest на Вишенському озері: музика, вода, повітряні кулі і Лері Він

Купальський пікнік & Vinnytsia Food Fest на Вишенському озері: музика, вода, повітряні кулі і Лері Він

З 5 по 7 липня у зеленій зоні відпочинку вздовж озера у Парку Дружби Народів відбуватиметься найромантичніший літній вікенд року – «Vinnytsia Food Fest», який здивує не лише апетитними стравами, а і цікавими розвагами, запропонує піднятись у повітря на справжній повітряній кулі та пострибати через купальське вогнище, насолодитись виступами співаків та гуртів, відпочити під сети запрошених DJ-їв на VIP лаундж-зоні, дізнатись чимало нового на лекторії та взяти участь у конкурсах та розвагах на воді та на суші.

Впродовж трьох днів з 12.00 до 22.00 приходьте на Купальський пікнік Vinnytsia Food Fest, щоб втілити свої мрії в життя! Свято проводиться за підтримки міського голови Сергія Моргунова та Вінницької міської ради.

Розпочнеться купальський вікенд 5 липня з конкурсів та виступів  від студії 3Z. В цей час на локації лекторію святкуватимуть День Американської культури: фото-локації, американський футбол, традиційна кухня та розмовна англійська. Ввечері на вас чекає концертна програма та спеціально запрошений гість Лері Вінн зі старими улюбленими піснями про кохання та суперсучасний гурт Dance Code & Olga Melnyk (суперфіналістка шоу "Голос країни"). 

6 липня всі ці розваги триватимуть: можна буде відпочити за келихом освіжаючого коктейлю чи спробувати страви від одного з крутих шефів міста у VIP-лаунджі, поринути в атмосферу старого Тбілтсі у  Грузинському дворику та послухати крутих спікерів на лекторії, відпочити у сімейній зоні, взяти участь у різноманітних майстер-класах. 

Відео дня

На сцені в цей день: гурт Как Аха (Одеса) та Folky Funky (Київ) 

А 7 липня святкуємо день Івана Купала з традиційним водяним батлом, стрибками через купальське вогнище, плетіння вінків, фестиваль сальси та фаєр-шоу! 

Також  доступні будуть водні спортивні розваги – безкоштовно:  рафтинг, драгонбот, саб-дошка, віндсерфінг.

Але справжньою родзинкою літнього «Vinnytsia Food Fest» стануть польоти на повітряних кулях! Щовечора з 19 до 21 години на території фестивалю буде унікальна можливість піднятись високо у повітря на 15 хвилин за 400 грн.! Ранкові прогулянки навколо міста на повітряній кулі відбуватимуться з 6.00 до 8.00 ранку. За 2500 грн. з особи можна відчути себе справжнім повітроплавцем, зізнатись в коханні або відсвяткувати новий день! 

Польоти можливі тільки за попередньої реєстрації (до 3 липня) 0939987664! 

Впродовж п'ятниці, суботи та неділі «Vinnytsia Food Fest» вируватиме на Вишенському озері щодня! Dj-сети будуть працювати з 16:00 і доки поціновувачі електронної музики будуть продовжувати чілити та куштувати вишукану кухню від кращих ресторацій міста на VIP - лаунджі. Лекторій,  що буде розміщений на тенісних кортах наповнений програмою з 12:00 до 19:00, а з 19:00 до 22:00 ця локація перетворюється на зону кінотеатру. 

 Організатори закликають: "Купальський пікнік - прийди та освіжи це літо разом з нами!"

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Nikolay Holubenko

    Завжди одне і те саме, фестивалі на яких ціни, ніби в елітних ресторанах Малібу
  • Жора

    А какой круче типа певец ? Лери Вин или жирный лабух ТИК ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up