Куди піти на вихідні? Афіша на 7-8 вересня

Куди піти на вихідні? Афіша на 7-8 вересня

Попереду перші осінні вихідні! Синоптики прогнозують теплу погоду, без опадів, саме тому це чудова нагода добре відпочити, а як це зробити підкаже Афіша Вінниці MoeMisto.ua.  Ми підготували для вас добірку найкращих заходів на 7 та 8 вересня.

7 вересня:  У Арт-пабі  "BEEF EATER" відбудеться відкриття концертного сезону з потужним гуртом "VILE VENDETTA"! 

АРТ-ПАБ "BEEF EATER" вже майже 6 років дарує вінничанам та гостям міста зануритись в атмосферу пабу, живих концертів, смачної кухні! У програмі вечору Жива музика від дуже драйвового бенду "VILE VENDETTA", всім відомі хіти, шалений драйв, багато танців  Їх відео в мережі YouTube збирають більше двух мільйонів переглядів.

Де: АРТ-ПАБ "BEEF EATER"
О котрій: 21:00
Вартість: 250 грн

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

7 вересня: Вечірка «Дискач 90-х »

Драйвова вечірка у стилі 90-х. Старі хіти, багато танців та море вражень гарантовані.

Де: Нічний клуб «Feride Plaza»
О котрій: 23:00

7-8 вересня: Музей науки

Для тих хто хоче провести своє дозвілля не тільки цікаво, але й з користю можуть відвідати Музей науки. Тут малюкам та дорослим тут запропонують побачити на власні очі та зрозуміти закони природи, поринути у світ популярної техніки та поекспериментувати самому.  

Де: ТЦ Sky Park
О котрій: 11:00
Вартість: 80-120 грн

7-8 вересня: Акивний відпочинок у Arena Laser Tag

Лазертаг - це високотехнологічний вид відпочинку, пов'язаний з незабутніми, яскравими, баталіями. У порівнянні з іншими шутерами, лазерний пейнтбол є одним з найбільш безпечних. 

Де: вул. Максимовича 6 Arena Laser Tag 
О котрій: з 11:00
Вартість: від 249 грн

8 вересня: Перша допомога дітям

Для всіх бажаючих отримати практичні навики алгоритму надавання першої допомоги відбудеться тренінг від «Invest».

Де: Молодіжний центр «Квадрат»
О котрій: 14:00
Вартість: 500 грн

8 вересня: Недільні розваги на SUP у Вінниці 

Якщо ти бажаєш перезавантажитись після важкого трудового дня, тоді відвідай недільний сапсерфінг. Вода забирає увесь негатив і наповнює позитивною енергією!

Де: пляж «Хімік»
О котрій: 11:00
Вартість: 100 грн

Для дітей: 7-8 вересня

7 вересня: "Школа магії" у Вінниці

Перша школа магії Вінниці запрошує юних чарівників! Ти зможеш стати учнем Школи Магії! Вони вміють варити зілля, літати на мітлах і спілкуватися з фантастичними тваринами.

Де: вул. Соборна, 51
О котрій: 15:00
Вартість: 400 грн

7 вересня: Палац Скликає Друзів

Палац дітей та юнацтва чекає на друзів, де на всіх чекатимуть активні ігри, розваги, танці та пісні, безкоштовні майстер-класи, неймовірні фотозони та багато сюрпризів. Беріть дітей та приходьте!

Де: просп.Космонавтів
О котрій: з 15:00
Вхід вільний!


А що в кіно?

Фільм жахів - Воно 2

Друга частина фільму із моторошним клоуном Пеннівайзом Із моменту першої зустрічі "Клубу невдах" із клоуном пройшло довгих двадцять сім років. Тоді вони разом змогли пережити страшні пригоди, зустрічалися зі своїми страхами і боролися з ними завдяки цьому демонічного клоуну. Діти встигли вирости, у них зовсім різні життя, через що вони віддалилися один від одного. Друзі були б раді в такому спокої існувати далі, але так вічно бути не могло. Один дивний телефонний дзвінок руйнує цю ідилію та змушує "Клуб невдах" зустрітися ще раз. Злі духи знову збираються за ними полювати, і потрібно дати їм бій. 

Кінотеатри і сеанси:
SmartCinema: 11:20, 14:40, 16:40, 18:00, 18:40, 20:00, 21:00, 21:20, 23:20
Кінотеатр ім. Коцюбинського: 14:40, 21:50
Вартість: від 60 грн

Комедія - Де ти поділась, Бернадетт? 

Бернадетт Фокс колись мала стати одним із найкращих і найцікавіших архітекторів Америки. Роки йшли, і пріоритети жінки змінилися – останні двадцять років вона більше своєї уваги приділяє родині. Зараз Бернадетт живе з успішним чоловіком і дочкою в нелюбому місті Сіетлі. У неї є все, що потрібно для комфортного життя: любляча сім'я, затишний будинок, гроші. Але все одно жінку не можна назвати щасливою – і все через те, що вона не може знайти себе. З цією метою Бернадетт готова піти на відчайдушний крок – утекти з дому, щоб відправитися на проект в Антарктиду. Вона знає, що готувалася до цієї пригоди все життя, щоб перезапустити його в потрібний момент. 

Кінотеатри і сеанси:
SmartCinema: 19:10, 20:10
Кінотеатр ім. Коцюбинського:13:50, 19:50
Вартість: від 60 грн

Розклад усіх фільмів дивіться на сайті MoeMisto

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up