Кіно на великому екрані повертається у Вінницю: квитки для захисників і переселенців безкоштовні

Кіно на великому екрані повертається у Вінницю: квитки для захисників і переселенців безкоштовні
  • З понеділка, 28 березня, відновлює роботу перший кінотеатр у Вінниці.
  • У «SmartCinema» для підняття настрою будуть показувати переважно комедії та мультфільми.
  • Для захисників України і тимчасово переміщених осіб перегляди будуть безкоштовні.
  • А 15 гривень з кожного придбаного квитка кінотеатр передаватиме на волонтерську допомогу.

Новиною про відкриття своїх кінотеатрів у Вінниці, Чернівцях та Кропивницькому мережа «SmartCinema» сьогодні потішила кіноманів, опублікувавши дописи на своїх офіційних сторінках у соцмережах.

— Нова реальність — нові правила кінування, — зазначають у «SmartCinema». — Тож графік сеансів узгоджено з комендантською годиною. Будемо дивитись мультики та комедії. Ми прагнемо бути для вас місцем для відпочинку та легкого чілу. Це зараз важливо.

У вінницькому кінотеатрі відтепер діятимуть єдині ціни на квитки ранкових, денних і вечірніх сеансів:  85 гривень на стандартні місця та 100 гривень — дивани, VIP-місця та Vibro4D.

Відео дня

— Для захисників нашої Вітчизни та тимчасово переміщених громадян відвідування кінотеатру безкоштовне! — звертають увагу у кінотеатрі. — А 15 гривень з кожного придбаного квиточка будуть витрачені на волонтерську допомогу.

У разі повітряної тривоги — покази фільмів зупинятимуться, а відвідувачі повинні будуть покинути територію кінотеатру й перейти до безпечного укриття. З пам’яткою про бомбосховища всіх заздалегідь просять ознайомитися на стійці адміністрації кінотеатру.

Протягом 15 хвилин після відбою повітряної тривоги сеанси будуть продовжені. А якщо відвідувачі не мають змоги повернутися на сеанс, головне — зберегти свій квиток. Із ним можна буде повторно прийти у зручний час.

У найближчі три дні, з 28 по 30 березня, у кінотеатрі «SmartCinema» вінничани та гості міста можуть переглянути 7 фільмів.

Навколо світу за 80 днів

Початок сеансів о 10.10, 11.50, 12.50

Сюжет: Паспарту — юне мавпеня, що обожнює читати та мріє про надзвичайні пригоди. Одного дня на своєму шляху він зустрічає пройдисвіта Філіаса Фрога, жаб’яча душа якого прагне до наживи. Він втягує малого Паспарту в аферу, через яку вони мають відправитись у навколосвітню подорож, маючи всього лише 80 днів. Попереду у них надзвичайні, неймовірні, приголомшливі пригоди!

Бурштинові копи

Початок сеансів о 10.00, 12.50, 15.40, 18.30

Сюжет: патрульний Максим із дитинства мріяв стежити за правопорядком, щоб робити світ безпечним і справедливим. Усе йшло за планом, але журналісти заскочили Максима під час чергування з напарницею в нестатутній ситуації. За це Максима переводять з Києва до селища глибоко в житомирських лісах. Там він і його новий напарник Богдан переходять дорогу бурштиновій мафії. Чи зможе Максим знайти спільну мову з колоритними місцевими копами та перемогти всесильного Бурштинового Барона? І що має зробити звичайний патрульний, аби кохана його пробачила?

3D Людина-павук: Додому шляху нема

Початок сеансів о 15.20, 18.20

Уперше за всю кіноісторію Людини-павука улюбленого супергероя викрито! Пітер Паркер більше не в змозі поєднувати звичайне життя та супергеройські обов’язки. Щоб повернути все назад, він звертається за допомогою до Доктора Стренджа… Проте ставки зростають і Пітер мусить відчути сповна, що означає бути супергероєм!

Uncharted: Незвідане

Початок сеансів о 9.01, 10.00, 12.00, 13.00, 15.00, 16.00, 16.40, 18.00, 19.00

Одна з найвідоміших комп'ютерних ігор оживе на великому екрані! До рук невтомного шукача пригод Натана Дрейка потрапляє загадковий артефакт. Саме він може привести молодого авантюриста до острова, де заховано омріяні скарби.

Вийду за тебе

Початок сеансів о 14.30,17.30

Напередодні весілля популярна співачка Кет Валдез дізнається, що наречений її зрадив. Щоб помститися колишньому, дівчина пропонує одружитися незнайомцю з натовпу прямо під час власного концерту. Тепер її чоловік — сором’язливий вчитель математики. Та чи впорається подружжя з викликами сімейного життя?

Золото острова Ґардіан

Початок сеансів об 11.00, 13.50, 19.10

Ді ніколи не бачив нічого поганого у вбивствах та тортурах — він насолоджувався ними! Але одного разу колишній морпіх вирішив виправитись і навіть звернувся за допомогою до професійного психолога. Оновившись, він вирушає до острова на похорон рідного брата, куди також завітала банда головорізів. Опинившись у смертельній небезпеці, йому потрібно зробити вибір — стримати свою жагу крові і ризикнути життям безневинних, або врятувати всіх, скинувши маску і перетворившись на жорстокого м’ясника, яким він був завжди.

Вовк і лев

Початок сеансів о 10.20, 13.10, 16.00

Дівчина на ім'я Алма, яка прагне стати піаністкою, отримує спадок від діда — будинок на острові, де планує займатися музикою. Одного разу Алма надає прихисток вовчиці з вовченям, про яку раніше опікувався дідусь дівчини. За збігом, в той самий час над островом зазнає аварії літак, що переправляв маленьке левеня до місцевого цирку. Всі, хто був на літаку, гинуть, окрім левеняти, яке потрапляє прямо до рук Альми. Так вовченя та левеня знаходять на острові домівку, а вовчиця допомагає дівчині виходити звіряток. Коли вовчиця зникає, Алма починає дбати про малечу самотужки. Вовченя та левеня зростають разом та стають нерозлучними, а дівчина заради них кидає музику. З часом тварини перетворюються на хижаків, небезпечних для всіх окрім своєї матері, якою їм стала Алма.

Нагадаємо, кінотеатр «SmartCinema» розташований у центрі Вінниці — на 4 поверсі торгового центру  «Sky Рark» по вулиці  Оводова, 51.

Квитки на бажані сеанси можна придбати онлайн.

 

Читайте також:

У Вінниці переселенцям пропонують сеанси арт-терапії. Де і як записатися?

Вінницький планетарій відновлює свою роботу. Афіша зустрічей під зоряним небом

Де збирають або пропонують допомогу? Перевірені оголошення про воєнні потреби Вінниці

Щоб не плакати, ми сміялись: добірка мемів для підтримки бойового настрою

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (37)
  • Надія Бацюра-Будник

    20хвилин,я вже вкотре розумію що у вас з головою не все гаразд,зупиніть це,у вас що не має нічого святого,навіщо ви даєте таку інформацію в такий час...
  • Nata Natali

    Так,  так.... Вказуйте місця куди ще не бомбили..

    Надя Бурдейна reply Nata Natali

    Nata Natali Нажаль,до наших людей туго доходить.
  • Ярослав Добрянський

    Дурні чи як ,???
  • Мария Козлова

    Люди, які пишуть: доречно, саме час і т.д взагалі розуміють, що таке економіка і як вона працює?
    Думаю, що ні! Розуму вистачає тільки в фейсбуці коментарі дурні писати!
    Писаки - зради немає!
    Прем'єр-міністр закликав бізнес виходити на роботу для того щоб, люди працювали, платили податки і країна хоч трохи трималася на плаву.

keyboard_arrow_up