Діти не хочуть подарунків – вони хочуть емоцій (Новини компаній)

Діти не хочуть подарунків – вони хочуть емоцій (Новини компаній)

Чому діти не хочуть подарунків?


Щороку один і той самий головний біль: день народження дитини – іспит для батьків? 


Звісно, хочеться, щоби чадо стрибало від захвату і пам’ятало своє свято довго-довго. Але сучасних дітей важко здивувати. Весь набір гаджетів – ще з дитсадка, іграшки – будь-яких модифікацій і поколінь, матеріали для творчості – завжди під рукою. 
 

Подарунками вже не вразиш. Як тоді бути? Вихід один: дарувати емоції. А це можливо лише за грамотної організації дитячого свята.

 

Гадаєте, вибір івент-агентства – дріб’язкова справа? День народження, який забуваєш одразу після розрізання торта – це провал.

 

Агенція дитячих свят «Аладдін» пропонує інший формат:


1. Аніматори з педагогічною освітою замість студентів «на підробітках», КВНників та дотепників «з вулиці». 


Чому це важливо? Діти – не об’єкт експериментів. Треба знати їхню психологію і вміти з нею працювати, попереджати конфлікти під час ігор і конкурсів, правильно реагувати на зміни настрою. Словом, мало бути веселим від природи, треба бути професіоналом!


2. Оригінальні, нові і головне - завжди ідеально чисті костюми замість вживаної дешевої синтетики.


Чому це важливо? Тому що «за костюмом зустрічають». Особливо діти. Тому що яскраве й оригінальне вбрання улюблених героїв запам’ятовується з першого погляду. Обійматися, робити селфі – це те, без чого свято неможливе. «Аладдін» піклується, щоб торкатися до героїв було приємно і безпечно.


У нас є Маша и ведмідь, смурфики, пирати, (пират і пиратка), мінйоны, ковбої (ковбой і ковбойка), Індіанці, тачки МакКуін, Білосніжка та гном, Анна і Ельза, цигани, Фіксики (Нолик та Сімка), Анна та Ельза, Щенячий патруль, Хелоу Кітті, Бетмен і бетменша, вовк і червона шапочка, східні красуні, фея Дзінь Дзінь, Свинка Пеппа, феї Вінкс, Монстер хай, Смішарики (Крош і Нюша), Барбоскіни (Дружок і Роза), Ніндзяго, Черепашки ніндзя, принцесса Софія, Людина-паук, Енгрі бьордс, робо кари та інші.

 

3. Унікальні майстер-класи замість стандартних конкурсів «з інтернету». 


Чому це важливо? Бо дитячі враження на пряму залежать від можливості відчути себе чарівником. Бігати і кричати? Ні! Отримати щось створене власноруч? Так! На півтори години, або навіть довше, діти абсолютно зайняті корисною розвивальною справою. Не рідкість, коли й дорослі приєднуються. Тому що захопливо і незвично.


«Аладдін» пропонує:

 

  • Шоу мильних бульбашок;
  • Паперові шоу;
  • Майстер-клас з пісочної анімації;
  • Майстер-клас із розпису імбирного печива;
  • Майстер-клас з розфарбовування гіпсових фігурок;
  • Майстер-клас з малювання 3D ручкою;
  • Майстер-клас з малювання неоновими маркерами;
  • Майстер-клас з малювання на воді (ебру);
  • Майстер-клас з розмальовування картинок кольоровим піском.

 

У програмі свята завжди є авторські конкурси, написані спеціально для іменинника з урахуванням його захоплень і вподобань.

 

Агенція «Аладдін» - це цілий комплекс послуг, які дозволять батькам видихнути і перекласти святкові клопоти на команду професіоналів.
 

Бебі-сіттер на дорослому заході? Будь ласка! 
Прокат  костюмів? На будь-який смак!
Виїзд аніматорів у школу, садок, ресторан по всій Вінницькій області? Вчасно і з усім реквізитом!

У вартість програми входять кульки-конструктори кожній дитині та мильні бульбашки і, звісно ж, подарунки імениннику та його гостям.

Не вагайтесь! Даруйте незабутні емоції! 

Подзвоніть або напишіть нам вже зараз!


Організація дитячих свят «Аладдін». Тел.: (068)967-36-28, (063)394-08-89. 
https://vk.com/detskie_prazdniki_vinnitsa 
https://ok.ru/group/53328683008193
https://www.facebook.com/groups/140140403165758/
https://www.instagram.com/irinaaladdin/

 

Прокат карнавальних костюмів. Тел.: (068)967-36-28, (063)394-08-89.
https://vk.com/prokatkarnaval_kostum_vinnitsa
https://ok.ru/group/53328691593409
https://www.facebook.com/groups/209333789534857
https://www.instagram.com/aleksandrova7388

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up