5 причин відвідати акустичний концерт O.Torvald у Вінниці

5 причин відвідати акустичний концерт O.Torvald у Вінниці
  • 4 березня в філармонії виступить київський гурт O.Torvald
  • Музиканти приїдуть з акустичною програмою
  • Редакція 20minut.ua знайшла причини відвідати їх концерт

 


O.Torvald  унікальне явище в українській поп-культурі

Як і у десятків команд, що грають пригламуренний поп-рок, у O.Torvald був мільйон шансів нікуди вище якихось там хіт-парадів районного радіо-масштабу не пробитися. Причин у того, що вони все-таки пробилися, кілька. Одна з них  імідж вокаліста Жені Галича (про нього нижче), інша — наполегливість та бажання працювати.

У 1999 році в Полтаві був утворений гурт «Крути Педали», який в 2005 перетворився на вже відомих нам  O.Torvald. На питання про успіх гурту, фронтмен відповів просто:
 

«Накрутили педалі! А насправді, треба працювати, наполегливо працювати кожен день, прокидатися рано, засинати пізно, тусуватися з правильними людьми. Не треба бути дуже зарозумілими, щодня думаючи про те, що ти чогось досяг, треба думати про те, що у тебе ще багато всього попереду! Поганий той водій, який думає, що він хороший водій!»

Відео дня
blockquote>


Ще одна причина успіху  влучне попадання своїми піснями в тендітні серця закомплексованих підлітків (більшість фанатів O.Torvald спочатку). O.Torvald  найбільш непопсове, найбільш щире і найбільш інтелектуальне з усього, що вони могли чути в попсовому 2005 році.
 


Женя Галич

Галич для O.Torvald  все одно що Курт Кобейн для Nirvana, в тому сенсі, що якби не було Жені, не було б і гурту. Успіх O.Torvald, перш за все спочиває на харизмі, і тільки після залежить від музичного матеріалу та вмілого маркетингу. А харизма  це Женя зі своїм інопланетним тембром, татуюваннями та прямолінійністю в висловлюваннях.

Зовнішність Жені  бальзам на рани тим, хто втомився від незачесаних рокерів, він  рокер-метросексуал (якщо таке взагалі можливо). А ще Галич не причетний до скандалів. Це великий плюс.


Женя Галич

Без тебе, #нашiлюдивсюди та інші хіти

З пісенним матеріалом O.Torvald є така дивина  людина, яка не дуже старанно стежить за їхньою творчістю, може і не назвати жодної пісні гурту, але як тільки вона їх почує  почне підспівувати. Багато хто встиг полюбити їх останній альбом #нашілюдивсюди, і звичайно ж, багато хто пам'ятає попередні 6 альбомів гурту.

Якби ми складали трек-лист O.Torvald, не обійшлося б без Сочі, Все з початку, Радіомережі, Без тебе, Бий, Наші люди всюди, і найсвіжішої — Time





Творча дружба з Сашком Піпою, Андрієм Хливнюком та іншими шанованими людьми

Співпраця з музикантом Сашком Піпою, стала одним із головних досягнень раннього O.Torvald'у. Піпа займався зведенням дебютного альбому гурту  «O.Torvald», після виходу якого про рокерів заговорили серйозно. Гурт все частіше почав з'являтися на телебаченні, радіо та в інших ЗМІ.

Згадаймо 2012, коли O.Torvald відкривали концерт «PROSTOROCK» в Одесі, де хедлайнерами виступили всесвітньо відомі Garbage і Linkin Park.

У 2014 році вийшов четвертий альбом. Саунд-продюсером альбому виступив фронтмен гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк. У грудні того ж року, гурт випустив кліп на заголовну пісню «Все з початку», приречену стати хітом.
 

Фото STB.ua


У травні гурт представлятиме Україну на Євробаченні

Сьогодні про O.Torvald говорять не менше, ніж про Джамалу чи «Океан Ельзи». У якійсь мірі, це заслуга їх перемоги на Національному відборі на пісенний конкурс  «Євробачення-2017», де гурт представить Україну.
 

У нещодавній статті про рокерів написали: «У музикантів натовп шанувальниць, безліч обожнювачів у всіх куточках країни. Їх музику, здається, люблять всі! Але хороших гуртів безліч, але саме у цих рокерів вийшло завоювати прихильність та повагу публіки».


І хто знає, коли наступного разу O.Torvald приїдуть до Вінниці, наскільки повага та прихильність публіки до колективу може посилитися, після «Євробачення», а з тим і вартість квитків на їхні концерти.

 

Де: Вінницька обласна філармонія

Коли: 4 березня, 19:00

Вартість: 120-220 грн

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Purgen Purgen

    Та же соплежуйская попса, что и Океан Гоуна. Только рожи по свирепей. Если кому-то и нравится, то не по причине высоких культурных запросов. Польза от таких артистов только менеджерам группы. Причем сугубо материальная. Кто-то может сказать чему полезному может научить эта группа своих слушателей?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід» 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up