24 серпня Україна святкувала День Незалежності (Новини компаній)

24 серпня Україна святкувала День Незалежності (Новини компаній)

Наша вітчизна, ця свята земля, рясно полита кров’ю українських патріотів, які віддали життя за краще майбутнє для майбутніх поколінь, відзначає свій День народження.

22 серпня на площі біля міського Палацу мистецтв до Дня Незалежності України відбувся тематичний концерт «З Україною в серці», в якому взяли участь творчі колективи МПМ. 

Народилась Україна Нова, 
Небувала, чиста, як дитя, 
Україна Зоряної Мови, 
Україна Божого Буття! 
Україна казки і кохання. 
Та Держава, де щезає тлінь. 
Україна творчого повстання 
Для усіх безсмертних поколінь. 

Відкрив концерт яскравий номер від вихованців естрадної майстерні «Зоряна мрія» Влада Казьмірука, Маші та Даші Авер‘янових «Прапор України».

Хорові  колективи «Дзвін», «Добродар» підготували для даного заходу нові патріотичні твори, які найшли відгук у глядачів концерту, підтримували артистів гучними оплесками.

В концертній  програмі  у виконанні юних артистів зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» прозвучали вже добре знані, улюблені пісні «Це моя земля», «Моя Україна», «Давайте браття заспіваєм, «Не спи моя рідна земля», «Україна-вишиванка», так і нові сучасні патріотичні українські композиції «Над землею тумани», «Покатай мене по Україні», «А може вже досить», «Молитва за Україну».

Учасники концерту в піснях висловлювали свою патріотичну позицію та любов до рідної Батьківщини.

Кращі танцювальні пари бального клубу та школи сучасного танцю «Болеро» демонстрували свої кращі мікс-композиції з європейської, латинської програм та східних танців.  Переможниця міського конкурсу читців А.Кирпиченко читала гуморески Павла Глазового та сучасних авторів.

Гостями свята був дует «ЛІД» (лірика та драма) з Літина, які подарували у своєму виконанні декілька українських та італійських хітів.

Концертна програма завершилась виступом гурту «Sunrise» та вихованців «Зоряна мрія», в якій прозвучали кращі номери з різних «Рок-уроків», що протягом року проходять для старшокласників міста

Заключним дійством цього вечора стало відкриття ВІННИЦІЯнського фестивалю комедійного та пародійного кіно. Були продемонстровані кращі відео ролики, що будуть номіновані на головний приз цьогорічного фестивалю .

З 1 вересня 2017 року розпочнуться заняття  в творчих колективах, гуртках та спортивних секціях  Міського Палацу мистецтв.

Ми радо зустрінемо всіх бажаючих навчитись співати, танцювати, малювати, шити, плести, грати в КВН і, бути артистичним та спортивним. Приєднуйтесь до нашої творчої родини!
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up