Жбурнув вибуховий пакет до сусідів: у Вінниці затримали хулігана

Жбурнув вибуховий пакет до сусідів: у Вінниці затримали хулігана
  • Саморобний пристрій вибухнув та пошкодив два будинки. Хуліган так вирішив поквитатися з сусідами, з якими мав конфлікт.
  • До того ж зловмисник, який був раніше судимий, вдома вирощував марихуану.

Злочин стався 16 листопада ввечері на вулиці Володимира Ілика. 

До поліції звернулися двоє вінничан. Вони повідомили, що невідома вибухова речовина пошкодила їх будинки.

На місце події одразу виїхали слідчо-оперативна група поліції, оперативники, вибухотехніки та криміналісти. Про це інформує поліція Вінницької області.

Відео дня

— Під час проведення слідчих дій поліцейські оглянули місце події та провели опитування мешканців вулиці. Під підозру працівників поліції потрапив 35-річний сусід потерпілих. Чоловік поводився підозріло та, як з’ясувалось, неодноразово конфліктував з місцевими жителями. У вчиненому чоловік зізнався та пояснив свій вчинок неприязню до сусідів, — зазначають у поліції. — Крім того, виявилось, що зловмисник у своєму помешканні облаштував теплицю для вирощування конопель та зберігав наркотичні речовини. Поліцейські під час обшуку вилучили у нього канабіс та рослини конопель.

За фактом хуліганства info правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Нині чоловік затриманий та перебуває в ізоляторі. У поліції підкреслюють, що остаточна правова кваліфікація діям зловмисника буде надана після проведення усіх необхідних експертиз. 

Поліція, нагадаємо, отримала оперативну інформацію про те, що у власному будинку один із жителів Вінницького району незаконно зберігає заборонені предмети. Під час обшуку ця інформація підтвердилася. Деталі у матеріалі:

 

Читайте також:

Смертельна ДТП на Первозванного: загинув 22-річний відомий фітнес тренер

Розтрощені авто, уламки та тіло на асфальті: на Лялі Ратушної сталася смертельна ДТП 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Надія Гонтар

    Чекаю Вашого повідомлення ,висновків СБУ, відносно обшуків Лаври в Києві .

    Чи знайдуть місце в храмі для проведення Богослужінь в Лаврі.ПЦУ
  • Joseph Skinner

    🇺🇦 Громадяни України та люди, які потребують допомоги подайте заявку на фінансову підтримку сьогодні разом із ініціативою UAPPL.

    Перейдіть до  >>  https://s.uappl.pl/61reco962

    На відміну від багатьох інших платформ, допомога надходять напряму від iнвестора до особи, яка звертається за допомогою.

    Щоб отримати більш детальну інформацію та відправити заяву, натисніть на  >> https://s.uappl.pl/61reco962

keyboard_arrow_up