Зек, що відсидів 27 років, «погуляв» у Вінниці: обікрав дві машини, одну вкрав, чотири побив

Зек, що відсидів 27 років, «погуляв» у Вінниці: обікрав дві машини, одну вкрав, чотири побив
  • Всі ці злочини чоловік встиг зробити за одну ніч. Довго на волі він не пробув (а тільки ж вийшов), знову може загриміти за ґрати.

До поліції вранці 11 серпня почали надходити повідомлення від вінничан. Перший заявник повідомив, що виявив пошкодженим своє припарковане авто. Сусідні дві машини також понівечили.

Згодом ще один чоловік повідомив про викрадення машини — бордового Daewoo Nexia.

Відео дня

Ці злочини пов'язані. Адже саме на викраденій машині зловмисник в'їхав у ці три припарковані. Згодом побиту викрадену машину він залишив біля гаражів.

— Поліцейські встановили, що до викрадення автомобіля Daewoo причетний 43-річний житель міста Дніпро, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. Чоловік, який в загальному провів за ґратами 27 років, не зміг прилаштуватись до цивільного життя. Не маючи роботи та коштів, він, в ніч з 9 на 10 серпня, пішов «прогулятись» містом, — зазначають у повідомленні поліції. — Перед тим як викрасти автівку, зловмисник розбив скло задніх дверей «ВАЗу», припаркованого у дворі багатоповерхівки, та викрав магнітолу. «Гуляючи» далі, він розбивши скло задніх дверей Daewoo Nexia викрав із салону металопластикове вікно. Потім, повернувся та знайшовши ключі у підлокітнику вирішив транспортний засіб викрасти та поїхав кататись, але не впорався із керуванням й допустив зіткнення з автомобілями, припаркованими в одному із дворів. Після цього зловмисник проїхав ще кілька дворів, залишив автівку й втік. 

Нині чоловік затриманий та перебуває в ізоляторі. За вказаним фактом слідчі розслідують кримінальні провадження за двома статтями Кримінального кодексу України.

Затриманому загрожує покарання у вигляді нового позбавлення волі, цього разу на строк до восьми років.

 

Читайте також:

Іноземець хотів попасти до України та пропонував прикордонникам хабар

В Іллінецькій громаді 16-річний хлопець пограбував чоловіка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Олег Блащук

    "Украл, випіл, в тюрьму... романтіка..."😁🤣
  • Артем Воронцов

    Дічь)
  • Yaruk Senychych

    Високоефективна пенетенціарна служба👍
  • Олег Каськов

    "...може загриміти за грати."
    А що,може й не загриміти?

keyboard_arrow_up