Зброя, гранати та набої: у чотирьох водіїв вилучили боєприпаси

Зброя, гранати та набої: у чотирьох водіїв вилучили боєприпаси
  • На Вінниччині поліцейські у чотирьох водіїв вилучили зброю та боєприпаси. Також були і наркотики.

Неподалік від міста Калинівка 23 січня, близько 10.30, патрульні поліцейські зупинили автомобіль Mercedes під керуванням 53-річного жителя Київської області.

Під час поверхневої перевірки у водія правоохоронці виявили та вилучили пістолет Макарова зі знищеним ідентифікаційним номером, два магазини до нього та 30 набоїв калібру 9 мм.  

Відео дня

Того ж дня близько 13 години на одному з блокпостів Гайсинського району правоохоронці зупинили автомобіль Nissan під керуванням 39-річного мешканця Миколаївської області.

В ході огляду автомобіля поліцейські під водійським сидінням виявили та вилучили гранату Ф-1 із запалом.

20 січня у місті Могилів-Подільський зупинили «ВАЗ».

— Під час перевірки 39-річного водія та 27-річного пасажира, поліцейські виявили у салоні автомобіля дві гранати із запалами, два автомати, майже 300 набої калібру 5.45 мм та згорток з речовиною рослинного походження, — підкреслюють у поліції.

Водій машини перебував у стані наркотичного сп’яніння.

22 січня у с. Джулинка Гайсинського району поліцейські під час огляду автомобіля «ЗАЗ», за кермом якого перебував житель Одеської області, виявили чотири магазини, споряджені набоями калібру 5.45 мм та дві гранати із запалами.

Правоохоронці усі речові докази вилучили та направили на експертизу.

За даними фактами розслідуються кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених частиною першою статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За таке правопорушення передбачене покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років.

 

Читайте також:

Загрожує до восьми років ув’язнення. У Вінниці затримали 16-річного збувача амфетаміну

Вінничанин намагався передати до в'язниці психотропи. Не вийшло

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up