Засудили козятинчанина, який напідпитку вбив сокирою сусіда

Засудили козятинчанина, який напідпитку вбив сокирою сусіда
  • «В мене в хаті є знайомий, з яким ми пиячили. Він падав і сам отримав тілесні ушкодження» — повідомив козятинчанин поліцію 2021 року. Але виявилося, що потерпілий саме від заявника отримав тілесні ушкодження від яких помер. Вбивцю засудили.

У суді довели винуватість жителя села Козятин в умисному вбивстві знайомого. Про це інформує пресслужба прокуратури Вінницької області.

— Прокурором доведено, що між обвинуваченим та його знайомим, які у вечірній час 6 лютого.2021 вдома у злочинця спільно вживали алкогольні напої, виникла словесна суперечка, — зазначають у повідомленні прокуратури. — У ході конфлікту у зловмисника виник умисел на позбавлення життя знайомого. Обвинувачений наніс потерпілому декілька ударів сокирою по голові від яких чоловік помер на місці події.

У результаті суд виніс вирок підсудному — 10 років позбавлення волі. На цей час вирок законної сили ще не набрав.

Відео дня

Наші колеги з «RIA-Козятин» повідомляли про цей злочин. Відомо, що до поліції злочинець звернувся вранці наступного дня, коли проспався.

Одразу визнавати своєї вини не хотів. Він тоді сказав поліції:«В мене в хаті є знайомий, з яким ми пиячили. Він падав і сам отримав тілесні ушкодження». Однак поліція провела експертизи та довела його причетність до вбивства.

 

Читайте також:

Вінничанин на пошті отримав відро «PVP-солі» на пів мільйона гривень. Там його і взяли

У Вінниці 43-річний чоловік розповсюджував PVP-сіль. Нині він в ізоляторі

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up