Зарізав та залив бетоном. Знайшли тіло чоловіка, якого убили чотири роки тому

Зарізав та залив бетоном. Знайшли тіло чоловіка, якого убили чотири роки тому
  • У 2017 році було вбито вінничанина без постійного місця проживання.
  • Усі обставини справи стали відомі лише нині. 
  • Через стільки часу вбивця сам прийшов до поліції.

У вівторок, 12 січня, до поліції звернувся 45-річний житель Вінницького району та повідомив, що він захоронив знайомого, який помер від ножових поранень. Як з'ясувалося, сталося це ще у 2017 році. Про це у фейсбук пише Поліція Вінницької області.

— За словами заявника, він та ще двоє чоловіків працювали на будівництві приватного будинку, на території якого і проживали. Одного вечора напарник повернувся з магазину з пораненням черевної порожнини та за кілька хвилин помер, — йдеться у повідомленні. — Заявник та ще один робітник вирішили не повідомляти про це в поліцію, оскільки мали судимості за вчинення тяжких злочинів, і захоронили потерпілого на території будівництва.   

Правоохоронці перевірили цю інформацію та опитали ще одного учасника події. Стало відомо, що заявник і є вбивця. У ході справи, чоловік в усьому зізнався.

Відео дня

— За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативна група поліції, криміналісти та судово-медичний експерт. Чоловік вказав поліцейським місце захоронення знайомого. З  півтораметрової глибини дістали скелетовані рештки та одяг загиблого. Потерпілим виявися на той час 44-річний вінничанин, без постійного місця проживання. За зібраними поліцією доказами, показами робітника, який допомагав приховати сліди злочину, встановлено, що до вбивства причетний сам заявник. Зрозумівши, що відповідальності не уникнути — у вчиненому він зізнався та розповів обставини злочину, — підсумовує заступник начальника слідчого управління обласної поліції Вінниччини Руслан Литвинюк. — З’ясувалось, що між чоловіками під час розпиття спиртних напоїв виник конфлікт, і  зловмисник кілька разів ножем вдарив у груди потерпілого. Поранення виявились смертельними. Аби залишитись непокараним, чоловік вмовив ще одного робітника допомогти йому позбутись тіла загиблого та захоронити його на території, де проводилось будівництво. 

Вчора, 14 січня, зловмиснику оголосили підозру за умисне вбивство та за наругу над тілом померлого. Нині він перебуває під вартою.

 

Читайте також:

Вінничан просять не займатися самолікуванням та обіцяють безкоштовно тестувати

Попався втретє на 130 статті. На Зулінського зловили водія «під кайфом»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (63)
  • Андрей Андрей

    Не удивлюсь, что сознался в убийстве и о того, что в полиции пи3дили, пока не признался. Всякое бывает

    Александр Полуев reply Андрей Андрей

    Андрей Андрей предположительно так и было. Мусорской сценарий изначально.
  • Oleksiy Borysyuk

    Надеюсь кости облили бензином и сожгли? Разумеется не забыв перед этим обсыпать их солью...

    Alex Timo reply Oleksiy Borysyuk

    Це інструкція...
  • Олена Поляниця

    В тюрягу назад забажалось. Яка там совість!
  • Гість

    Клей нюхав в 93-му, певно, так бомжем і лишився.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up