Вкрав три авто, а попався на скутері. За крадіжки судитимуть жителя Тульчинського району

Вкрав три авто, а попався на скутері. За крадіжки судитимуть жителя Тульчинського району
  • Чоловік очевидно увійшов в азарт, бо викрав не один автомобіль, а також обібрав не один будинок. Тепер за злочини йому доведеться відповідати перед законом.

До поліції звернулась мешканка Вапнярської територіальної громади. Жінка повідомила, що хтось поцупив її авто, яке було припарковане біля хати з ключами в замку запалення.

Викрадену автівку поліцейські розшукали на об’їзній дорозі міста Тульчин. Згодом вони встановили причетного до угону. Це 27-ічний мешканець смт Вапнярка. Через кілька днів після крадіжки, а саме 8 вересня, його на скутері зупинили інспектори за порушення правил дорожнього руху.

— Також поліцейські встановили, що затриманий причетний до вчинення ще двох викрадень автівок та крадіжок з домоволодінь на території Тульчинського району. Наразі підозрюваний затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відео дня

За даними фактами правоохоронці розпочали кримінальне провадження. За крадіжки та угон затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі.

 

Читайте також:

В одному і тому ж місці. На Хмельницькому шосе вчора сталося дві ДТП

На Келецькій хлопець відволікся на телефон та вскочив під трамвай

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up