Вінниця та область 11 травня: автопригоди, пожежі та правопорушення

Вінниця та область 11 травня: автопригоди, пожежі та правопорушення

У Вінниці минулої доби було зафіксовано ряд ДТП. Область теж не оминула участь правопорушень. Що сталося на Вінниччині минулої доби дізнавайтеся далі.

Про події, які сталися у місті 11 травня, розповіла представниця Муніципальної поліції Наталка Дика.

Так, минулої доби було виявлено факт захаращення будівельними відходами території по вулиці Лукяновського.

На власницю будинку, де були складені відходи, склали протокол.

Відео дня

Цього ж дня сталася ДТП на перехресті вулиці Генерала Арабея та Хмельницьке шосе.

Водій автомобілю Subaru не обрав безпечної швидкості та не дотримався дистанції, внаслідок чого відбулося зіткнення з автомобілем “ВАЗ”. А той за інерцією зіткнувся з автомобілем “Пежо”.

Усі ці транспортні засоби зазнали механічних ушкоджень.

Іншу автопригоду зафіксували о 10:49 на перехресті вулиць Космонавтів та Порика.

Водій мотоциклу здійснював рух через перехрестя та створив аварійну ситуацію зустрічному транспорту, а саме автомобілю БМВ. У результаті транспортні засоби зіштовхнулись.

Мотоцикліст підвівся та втік з місця події. Водій легковика відмовився фіксувати ДТП.

Деталі про ці та інші події у наступному відео:

До речі, Муніципальна поліція міста Вінниця просить підтримки вінничан.

— Якщо Ви стали свідком здійснення порушень на території міста Вінниця та змогли зафіксувати це на фото чи відео, надсилайте його нам на Вайбер, Ватс Ап або Телеграм. Вказуйте дату, час, точну адресу та деталі ситуації. Номер телефону Ситуаційного центру: 067-4-102-101, — йдеться у повідомленні.

Також про події, які сталися у області розповіла поліція.

— Упродовж минулої доби до поліції Вінниччини надійшло 589 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 78 – з ознаками кримінальних правопорушень. Оператори спецлінії "102" опрацювали 878 звернень від мешканців області. Зафіксовано 4 пожежі  без потерпілих, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Олексій

    Весь негатив злили, невже нічого позитивного? Читачів розгубите, у кожного свої проблеми і позитив на вагу золота, чим чужий геморой читати. Все прям як у цьому мемі.
  • Татьяна Агданцева

    Сторінка має назву "кримінальні новини..."? Невже за добу нічого дійсно цікавого не відбулося?

    Anonymous reply Татьяна Агданцева

    Татьяна, хочу донести до Вас  у скільки платникам податків обходиться "кримінальна сторінка" та байка від Наталки Дикої. Я просив журналістів надати цю цікаву інформацію, але нажаль.......

    "ЦЯЦЬКА" від пана МОРГУНОВА під назвою "муніціпальна поліція "  у першому кварталі 2018 року обійшлась всього у 3899000 грн.

    Так , там вірна кількість "0". 3,899 млн грн. Це  більше у 3,7 рази ніж за цей період 2017р. Це майже по 10 грн з кожного мешканця Вінниці.

    Дивно, але коштів на житло переселенців міська влада не може знайти.

    Але це 10 квартир для людей яким держава обіцяла соціальний захист. http://www.vmr.gov.ua/MunicipalEnreprise/ContentLibrary/4a916ccc-6413-4c8a-96e9-cd7676936816/13/%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%81,%20%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B02.pdf

    У Влади не має грошей на медицину, люди збирають кошти на кров на "хімію". Але влада у рази збільшує витрати на силовиків.

    ЗМІ розповідають про "перемогу", але не пишуть у скільки вона НАМ обходитьтся. Пропоную, Вам Татьяна на сайті міської ради передивитись інформацію про керівництво, замів, та інших консультантів. Ви, Татьяна, будете здивовані на скільки і яка кількість "слуг народу" про ВАС "дбають. "  ( ЗА ВАШІ ПОДАТКИ) http://www.vmr.gov.ua/MunicipalEnreprise/Lists/CitiesBeautificationInspection/ShowContent.aspx?ID=19

    УКНАЇНА, все більше і більше стає поліцейською державою, без економіки, без свободи слова, та соціального захисту. Давайте разом дивитись Наталку Дику, і плескати, плескати, плескати у долоні.

  • Larissa Cadamuro

    На пішохідному переході,при зеленому світлофорі перейти на другу сторону вулиці не так просто-це біля зуп.Чорновола,навпроти вул.Громова.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up