Вінничанка організувала наркобізнес у власній квартирі. До роботи залучила сина

Вінничанка організувала наркобізнес у власній квартирі. До роботи залучила сина
  • Сімейний «наркобізнес» організувала 38-річна вінничанка. У своїй квартирі разом із сином та співмешканцем вона виготовляла, а потім збувала амфетамін.

Щомісячний прибуток діяльності злочинців становив понад 300 тисяч гривень. До незаконної діяльності жінка залучила 20-річного сина та 38-річного співмешканця. Про це інформує Поліція Вінницької області.

— Під час проведення оперативних заходів поліцейські задокументували факт продажу амфетаміну правопорушницею та провели за її місцем проживання обшук. У фігурантки вилучено амфетамін, прекурсори, хімічні реагенти, електронні ваги та ємкості з нашаруванням речовин, лабораторне обладнання для виготовлення, банківські картки, понад 200 тисяч готівкових коштів здобутих злочинним шляхом та телефони, — зазначають у повідомленні поліції. — З метою конспірації та уникнення викриття злочинної діяльності зловмисники встановили кілька камер відеоспостереження поруч зі своїм помешканням.

Відео дня

Остаточну правову кваліфікацію діям цієї трійці правоохоронці нададуть після проведення ряду експертиз.

Нині організаторка наркобізнесу перебуває в ізоляторі. За даним фактом триває розслідування. Іншим двом фігурантам справи планують оголосити про підозру за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статі передбачає покарання до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

 

Читайте також:

На Привокзальній п'янючий водій намагався втекти від поліції. Не вийшло

Вінницькі залізничники затримали грабіжника, який напав на жінку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Konstantin Demchuk

    Де тепер бобик фен буде брати?
  • Татьяна Петрова

    Конченная женщина
  • Раґнар Лодброк

    І нашо це ?

keyboard_arrow_up