Вінничанин зарізав собаку на очах у дітей та викинув тіло у смітник

Вінничанин зарізав собаку на очах у дітей та викинув тіло у смітник
У Вінниці поліція затримала підозрюваного, який з особливою жорстокістю вбив собаку
  • Вчора, 20 серпня працівники поліції розшукали та затримали 21- річного вінничанина.
  • Він жорстоко зарізав собаку на очах у дітей.
  • За такий злочин молодику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Близько 11 години до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Зулінського молодик зарізав собаку та викинув її тіло у сміттєвий контейнер. Злочин зловмисник вчинив на очах у  неповнолітніх.  

Як розповів керівник відділу поліції №2 Вінницького районного управління поліції Андрій Бойцун, протягом кількох години оперативники встановили особу, причетну до вчинення злочину.

Відео дня

Ним виявився 21–річний мешканець Вінницького району. Пояснюючи свій вчинок, зловмисник виправдовувався, що його напередодні вкусив схожий пес.

Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за третьою частиною статті 299 Кримінального Кодексу України (жорстоке поводження з тваринами). За такий злочин зловмиснику загрожує до 8 років ув’язнення.

 

Читайте також:

Смертельна ДТП біля Вороновиці: не розминулися Камаз та мікроавтобус

Пожежа в кафе «Vinnytsia Food Market» в центрі Вінниці. Що відомо?

На Чорновола водій на BMW протаранив маршрутку №17-А (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ruslan Fawkes

    Його б зарізали
  • AK

    По Пирогова біля авторинку бігає зграя собак і кидається на велосипедистів на велодоріжці і на перехожих. Хочеться запитати, що зробила вінницька міська рада для забезпечення безпеки руху? Чому люди мають самостійно це вирішувати і ще й відповідати за свої вчинки?

    Читач73 reply AK

    шоновный ,чоловичэ добрый.голубэ,як  любят  говорити куркули   фашисты з сел. вам "винницька  влада" не повынна  нычо,цэ  вы ий повынни 8 грн.за произд  и  торыфы  ЖКХ-  а то що вас понкусали пэсики  то  зилинкою  помажте  и усэ пройде як  з белых  яблонь  дым.

    AK reply Читач73

    Відвернутись від вирішення проблем, це їхня мрія. Придумали різати піськи собакам за кошти платників податків, але собаки від цього ще агресивніші. Суть поточного стану речей така: «коли покусають, тоді приходьте, але це не точно.»

    Читач73 reply AK

    повир,це  бл...  визьде навить у  ихний иропи.я в италии прожив. сам издыв на велику и там ци итальянськи мрази фащисты  выкидують собак погравшись ними  мисяць два. потим ци собакы   тучкуються в стаи и на мене  тоже нападали.
  • Евген М

    Я думаю, у камері любителі тварин та собачок пояснять цому що таке гуманізм, та любов до живого. А якщо серйозно, то цей нелюд це майбутній серійний убивця, якщо цого ге ізолювати тотнаступними жертвами будуть наші діти та близькі
  • Читач73

    казнити чы сжечь приступныка.або камнями  закидати як у афганистани.перед  мерию Де  зосидае Мер  усих  часив  и нородив  сучасности МОРГуний  и  дати иму сирника  щобы пиджиг  .цэ ж яке прыступляння.аяяай

keyboard_arrow_up