Вінничанин силоміць забрав усі гроші з каси закладу швидкого харчування у Вінниці

Вінничанин силоміць забрав усі гроші з каси закладу швидкого харчування у Вінниці
  • Завдяки оперативним діям працівників поліції Вінниччини, грабіжника, який з каси закладу швидкого харчування забрав усі гроші, затримали за кілька годин.

Ідентифікувати особу зловмисника та встановити його місцеперебування допомогла система вуличного відеоспостереження «Безпечне місто» та запис з відеокамери самого закладу. Затриманий 27-річний вінничанин раніше вже потрапляв в поле зору поліції за вчинення інших майнових злочинів.

Злочин стався ввечері 21 червня у Вінниці на вулиці Грушевського. Чоловік відвідав заклад швидкого харчування, а через деякий час повернувся до нього знову і почав вимагати у працівника віддати усі зароблені гроші. Забравши 3 000 гривень, він втік.

За допомогою камер спостереження, встановлених у місті, правоохоронці ідентифікували чоловіка і відстежили його маршрут руху.

Відео дня

Зловмисника затримали за кілька годин у хостелі. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом поліцією розслідується кримінальне провадження за частиною четвертою статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 10-ти років ув’язнення.

 

Читайте також:

Вночі хлопець намагався відібрати у вінничанина телефон

У Вінниці затримали жителя Чернігова, який пограбував аптеку та втік

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Татьяна Зелинская

    И  его быстро нашли,а вот кто миллиарды воруют ..........много летттттт не могут найти.😄😄😄

    Олег Каськов reply Татьяна Зелинская

    Татьяна Зелинская але так нахабно,напевне,лише в нас. Ну,ще,може в деяких центральноамериканських "бананових" республіках. І в Африці.

    Татьяна Зелинская reply Татьяна Зелинская

    Олег Каськов ну да,как всегда рука руку моет,хабари ,кумовство и прочая родня...

    Олег Каськов reply Татьяна Зелинская

    Татьяна Зелинская просто,їм спочатку дають втекти за кордон,а потім починають "розшукувати". Яскравий приклад тому Павлик Лазаренко...
  • Аlexandr

    Це не крадіжка, це розбій, від 3 до 7 років. Навіть не уявляю на що він сподівався, центр міста, всюди камери. Ідіот
  • Вероника

    Тому і кажу, не потрібно сперечатися.
  • Вероника

    Я вважаю що не потрібно суперечити, відав кошти і усе життя людини набагато важливіше ніж гроші.А далі нехай розбирається поліція.

    Ruslan reply Вероника

    Один вже був в Вінниці побіг за грабіжником, а той вистрелив йому в обличчя і втік з грошима. Пуля потрапила в око і задівши мозок вилітила через потилицю. Інвалідність першої групи. Хлопцеві 30 років. Працював охоронцем в банку. За чужі гроші постраждав. Хоча інструкція не передбачає переслідування грабіжників. Проявив власну ініціативу.

keyboard_arrow_up