Вінничанин отримав на пошті велику партію амфетаміну на 120 тисяч гривень

Вінничанин отримав на пошті велику партію амфетаміну на 120 тисяч гривень
  • Отримав у поштовому відділені пакунок із великою партією психотропів, який мав передати знайомому, 39-річний вінничанин.
  • З обома чоловіками поліцейські провели слідчі дії. Яка правова кваліфікація в діях кожного?

Викрили протиправну діяльність зловмисників працівники управління боротьби з наркозлочинністю спільно з поліцейськими відділу поліції №2 Вінницького районного управління під час реалізації оперативної інформації.

— Злодій, помітивши що до нього наближаються працівники поліції, намагався позбутися посилки, в середині якої було два пакети амфетаміну, загальною вагою близько 300 грамів, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

В обласному главку додають, що амфетамін коштував 120 тисяч гривень.

Відео дня

При спілкуванні, чоловік повідомив, що на прохання 32-річного знайомого він отримав посилку та мав передати її останньому.

— Учасники скоєного злочину встановлені та з ними провели всі необхідні слідчі, — додають у поліції. — Вилучені речові докази направили на експертизу. Після проведення відповідних досліджень, буде прийняте рішення про остаточну кваліфікацію, оголошення підозри та обрання запобіжного заходу.

За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за статтею 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Санкція статті передбачає до трьох років ув’язнення.

 

Читайте також:

Вінничани замовили наркотики через чат-боти у Telegram та забрали закладки

Військові в Придністров’ї в повній бойовій готовності та інше важливе за 8 травня в Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up