Вбивство у Стрижавці. Жінка запросила незнайомця в гості, а той її зарізав

Вбивство у Стрижавці. Жінка запросила незнайомця в гості, а той її зарізав
  • У Стрижавці вбили 38-річну жінку. На тілі загиблої виявили ножове поранення. Вбивця ретельно замітав сліди, аби не вийшли на нього. Та задум провалився — нині злочинець під вартою.

До поліції 7 вересня звернувся житель Стрижавки. Чоловік повернувся з нічної зміни та у власній оселі виявив мертву співмешканку. Жінка нещодавно переїхала до нього жити.

На місце події прибула поліція, яка встановила — жінка померла насильницькою смертю в результаті проникаючого ножового поранення грудної клітини. Про це розповідають у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

Відео дня

— За інформацією слідства, поліцейські провели ряд оперативних та розшукових заходів, здійснили подвірний обхід, опитали місцевих мешканців, проаналізували відео з камер спостереження і на підставі отриманої інформації та зібраних речових доказів встановили особу, причетну до вбивства жінки. Зловмисником виявився 42-річний місцевий житель, — йдеться у повідомленні поліції. — Попередньо встановлено, що потерпіла недавно переїхала в Стрижавку з іншої області. На вулиці вона познайомилась з підозрюваним та запросила його в гості. В цей час її співмешканця вдома не було. Під час розпиття спиртних напоїв між жінкою та її гостем виникла сварка. Щоб припинити конфлікт, вона залишила чоловіка на кухні, а сама пішла у кімнату. Розлючений нетверезий зловмисник взяв ніж та вдарив ним потерпілу, яка вже спала, у груди. Аби приховати сліди злочину, він прибрав у кімнаті, помив ніж та втік.

Ніж, яким убили жінку, знайшли у тумбочці будинку загиблої. Його там заховав зловмисник. 

Нині підозрюваний затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловікові за умисне вбивство загрожує до 15 років позбавлення волі.

Департамент карного розшуку відзначає, що заради конспірації чоловік навіть позбувся власної бороди та вус.

 

Читайте також:

Накрили міжрегіональну групу торговців метадоном. Серед них гайсинчанин

Смерть дітей через отруєння та інше важливе за 7 вересня на 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ols Kat

    Что-то часто такие случаи начали происходить

keyboard_arrow_up