«Вандалам спало на думку...» Хто розбив артиновський бус на площі Ліверпуль

«Вандалам спало на думку...» Хто розбив артиновський бус на площі Ліверпуль
  • У центрі Вінниці на площі Ліверпуль вандали розбили артиновський бус, де продавалась кава.
  • Дебошири розбили вщент вікно, винесли деяке обладнання.
  • Хуліганів знайшли через добу після злочину.

Вранці 12 лютого до поліції надійшло повідомлення, що вночі невідомі в центрі міста розбили бус, де продавали каву. Розбивши вікно, вандали викрали обладнання для приготування кави. 

«Акти вандалізму в місті, яке називається європейським, неприпустимі», — написали на сторінці Креативний простір Артинов.

Відео дня

— Ми живемо у затишному європейському містечку, але як і в інших містах світу серед нас проживають і такі люди, які не знають кращого у своєму житті, ніж шкодити в першу чергу собі, ну і звісно, тим, хто навколо. Таких людей зажди жаль, як і тих, які бачать навколо лише негатив. Все пройде, але те, що ми носимо та збудовуємо в собі завжди залишиться з нами, — зазначає власник простору Андрій Пжевський.

За словами начальника Вінницького районного управління поліції Віталя Курчика, за записами з камер відеонагляду, наданими ситуаційним центром міської ради, протягом дня оперативники встановили людей, причетних до цього злочину.

— Ними виявились двоє 18-річних жителів селища Браїлів, які приїхали в обласний центр влаштуватись на роботу, та їхній товариш, 21-річний вінничанин, — розповідає Курчик.  

За його словами, прогулюючись центром містом, хлопцям спало на думку викрасти цінні речі з каво-буса. Розбивши вікно, вони викрали обладнання та електроприлади для приготування кави. Сума збитку встановлюється.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). За таке правопорушення молодикам загрожує до 6 років позбавлення волі.

В інстаграмі, на сторінці blacklist_of_vinn, після того, як в мережі розійшлася поліцейська інформація про затримання винуватців злочину, з'явився такий допис: «Нам написав хлопчина, який розгромив «Артиновський бус». Каже, що шкодує за вчинок...». У його повідомленні сказано про готовність відшкодувати завдані власнику збитки.    


 

Читайте також:

Спецоперація «Грім»: на Замостянській п'яний зек погрожував підірвати багатоповерхівку

У лікарні помер побитий дідусь. Він так і не зміг розповісти про кривдника 

У Гавришівці бандит катував 21-річну дівчину та відібрав понад 100 тисяч гривень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Artem Snic

    Сегодня на бухую голову они воруют ценные вещи, а завтра кого то зарежут. В тюрьму дорога ... я бы не простил и заявление из полиции не забирал.
  • Daily

    а в чому заслуга ментів  самі вандали  розкаялись
  • Next

    Таки  є правда на світі, а я не був впевнений що поліція знайде і працевлаштує цих покидьків.
  • Олег Левадный

    Тот неудобный момент, когда светит до 6 лет за кофеварку.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up