В Одесі після п'янки виявили мертвим вінничанина-далекобійника. Перші подробиці

В Одесі після п'янки виявили мертвим вінничанина-далекобійника. Перші подробиці

Двоє вінничан-далекобійників відпочивали в Одесі. Там вони познайомилися з двома дівчатами та пішли з ними випивати. Коли один із чоловіків прокинувся, виявив що залишився без грошей та мобілки. Тим часом, поруч лежав його мертвий товариш.

Поліція Одещини розповіла, що затримала двох сестер, який підозрюють у розбої. Зазначають, що після інциденту виявили мертвим чоловіка.

Потерпілі мешканці Вінниччини, які працювали далекобійниками.

— Приїхавши до Одеси мешканці Вінниччини познайомились з дівчатами в одному з розважальних закладів. Згодом вони продовжили спілкування за розпиванням  алкогольних напоїв на пляжі. Аби «приспати» пильність нових приятелів, зловмисниці непомітно підсипали їм в напої лікарський препарат, належність якого встановлять експерти. Щойно потерпілі втратили свідомість — сестри викрали у чоловіків мобільний телефон і гроші та з місця злочину втекли. Отямившись, один з чоловіків виявив свого приятеля мертвим. Вінничанин зателефонував до поліції та написав заяву, — зазначають у поліції.

Відео дня

Правопорушниць затримали. Ними виявилося двоє мешканок Білгород-Дністровського району віком 23 та 28 років. 

Обох жінок помістили в ізолятор тимчасового тримання. Нині за фактом розбою відкрито кримінальне провадження. 

Також в поліції додають, що за фактом смерті чоловіка проводиться досудове розслідування. Остаточну причину смерті буде встановлено після проведення судово-медичних експертиз. Після них же і буде надано остаточну оцінку діям учасників кримінального провадження.

Деталі у відео:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Жора

    Лехова пупсик подняла интересную тему. Убить всегда могут, и надо  быть готовым к атаке врага.
    Жены могут договорится  с продавцами пекарень чтобы пр продаже допустим  выпечки вам додали средство. А  скажут это от алкоголя. Примерно так отравили в Англии Скрипалей.  А в Италии  так жены отправляю в иной мир мужей. Ведь там разводов нет.Ну и дома могут  подкидывать всегда отраву.  БУДЬТЕ ВНИМАТЕЛЬНЫ!
  • Максим М-сим

    Скільки вже сказано було, ніколи не вживайте з малознайомими вами громадянами, немає значення, якої статі людина. Зараз аферистів на кожному кроці, які полюють на своїх жертв, головна мета, викрасти ваші цінні речі.  Потерпілі самі вині, знайшли на свою голову проституток-аферистів, за що один з них заплатив своє життя. Жах...!!!! Будьте обережні, небезпека чатує на кожному кроці. 🐲🐲🐲
  • Жора

    В Виннице во время пьянки клофелин тоже подсыпают  в увеличиной дозе с расчетом  что  будет труп.
    Головорезы убийцы работают  тихо. Обычно это делают охранники с помощью официантов  в позднее время в кафе .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up