В будинку на Слов'янці «обчистили» кілька квартир підряд. Що винесли і у кого?

В будинку на Слов'янці «обчистили» кілька квартир підряд. Що винесли і у кого?
  • У багатоповерхівці на Константиновича в понеділок, 26 лютого, плідно попрацювали квартирники.
  • Злодії обібрали три квартири в робочий час, коли господарів не було дома.
  • Як проникли в квартири і що звідти поцупили – редакція дізнавалася в поліції та з власних джерел.

Про серію злочинів на Слов’янці, яку провернули одні й ті самі злодії в один день, розповів редакції постійний читач нашого сайту. Сказав, що на вулиці Константиновича обібрали одна за одною чотири квартири. Причому в одній з із них – злочинці вирвали сейф зі стіни та забрали із собою, щоб потім його відкрити деінде.

Власник цієї квартири, за повідомленою джерелом інформацією, нібито не простий чоловік. Має звання підполковника.

Дзвонимо в поліцію, щоб дізнатися, чи дійсно на Константиновича в понеділок, 26 лютого, попрацювали злочинці. І отримуємо підтвердження: по одному будинку на названій вулиці в той день, правда, пройшлися квартирні крадії.

Відео дня

– Маємо інформацію про три квартирні крадіжки в будинку на Константиновича, – говорить Ірина Добровольська з відділу комунікацій обласної поліції. – У кожному із цих трьох випадків злодії проникли в середину шляхом зламу замка вхідних дверей, а потерпілі заявили нам про зникнення золотих виробів.    

Тож офіційного підтвердження інформація про крадіжку сейфу в полковника редакція не отримала. Серед викрадених речей у квартирах на Константиновича – золоті ланцюжки, персні, сережки, каблучка, браслет і хрестик. Про зникнення інших цінностей, грошей чи якихось речей ніхто з обкрадених, виходить, поліцейським не заявляв.    

У відділ комунікацій обласного управління Нацполіції також розповіли, що названі три крадіжки з квартир на Константиновича сталися серед білого дня. Тобто у робочий час, коли господарів не було вдова. В одному випадку потерпілий назвав такий час своєї відсутності: з 8.00 до 18.00. У двох інших квартирах нікого не було приблизно з 10.00 до 17.00.

Робочий час, нагадаємо, оперативники називають самим зручним для квартирника або домушника. Поліцейська статистика каже більше: злодії працюють найчастіше зранку до обіду.   

 

Читайте також:

10 схованок у квартирі, в яких «домушник» шукатиме гроші в першу чергу

Вінниця кишить квартирниками. Стережіться, злодійський сезон у розпалі

Шукайте охоронну фірму до крадіжки. Скільки у Вінниці беруть за сигналізацію?

Сейф із обкраденої в Калинівці ювелірки знайшли лісники під Хмільником

По будинках лазить квартирник-ніндзя: скидає з даху трос і відкриває вікна

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Юрий Бондарук

    Отримати освіту слідчого - за гроші, встроїтись на роботу - за гроші...та й життя важке, от і працюють НА СВІЙ КАРМАН. Вони не клоуни, вони просто працюють НА СЕБЕ. Знайшли крадія - зняли ВІДКУПНІ і працюй далі (будеш кожного місяця ПРИНОСИТИ)...вони не шути, просто система така.
  • Жора

    Иногда просто смешно как шуты клоуны ме,ты с к,зами которые тоже в  м,нтовке работают ловят на живца воров в домах))). Квартал 95 и КВН отдыхают у курят в соторнке)))))))))))

  • Жора

    Если это ограбили квартиры по Константиновича 37 ) ,то скорей всего с дома напротив Феликса Кона 11 воры ,а точнее технари собиратели инфы с помощью луча сьема инфы со стекол получали инфу. У воров и бандитов есть устройства которые снимают и записывают звук который идёт за стеклами. Дело в том что стекла квартир работают как мембрана микрофона. Раньше такие устройства были только у ЦРУ и КГБ(ФСБ). Сейчас уже есть и у бандитов.С помощью луча снимают и слушают разговор до ста метров. Констант 37 и Феликса Кона 11  как раз друг против друга дома стоят.
  • Жора

    Грабят те воры которые нигде не работают  и им нужны деньги. Грабят не в одиночку а работает команда. У каждого в команде своя задача. На самом первом уровне это собиратели инфы или сплетники, они по разговорам узнают что живёт чел и него есть что украсть. На втором уровне работают технари собиратели инфы, у них есть устройства прослушки мобильных тел. устройства для прослушки сквозь стены ( до 2 метра толщины слушают разговор). Устройства для прослушки которые спускают через вентил трубы с крыши. Вообщем технари узнают все , абсолютно все, не то что где деньги лежат , и когда дома не будут , но даже какого цвета нижнее бельё у жены и чрез сколько мин жена получает оргазм. На следующем уровне в команде это хвосты , они следят в течении дня за хозяином квартиры и дают знать что хозяин и хозяйка далеко от дома. На следующем уровне это шуты и клоуны которые отводят свидетелей в случае если свидетель заходит в подъезд и может все заметить. Шуты и клоуны задерживают свидетеля под разными предлогами и дают знать что настал шухер, а точнее все могут заметить.

    Ну и на самом ответственном месте это исполнители  медвежатники(элита) . они и грабят квартиры. Все делают чисто, в перчатках  и т д.  

    Потом в е награбленное делят всей командой между собой.

    Поймать практически нереально таких воров, да и кто будет искать.... те кто устроился в ментовку по знакомству, и работает там для того чтобы получать зарплату....)))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover коштувала «каскадерам» лише штрафу й протоколу photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up