У Вінниці в приміщенні косметології, що на Пирогова, стався вибух. Хтось підірвав гранату

У Вінниці в приміщенні косметології, що на Пирогова, стався вибух. Хтось підірвав гранату

Через вікно до приміщення центрі лазерної косметології, що на вулиці Пирогова, хтось кинув гранату. На щастя, від вибуху ніхто не постраждав.

 

Сьогодні, 28 лютого, о 4.20 на «102» надійшло повідомлення від працівників охоронної фірми про те, що у місті Вінниці по вулиці Пирогова в приміщенні центру лазерної косметології пошкоджено віконне скло.

— Слідчо-оперативною групою поліції встановлено, що всередині приміщення вибухнув невідомий предмет. Потерпілих немає. Попередньо встановлено, що зловмисник, розбивши вікно салону, кинув всередину невідомий предмет, який вибухнув в приміщенні. Скоріш за все, вибухнула бойова граната, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Від вибуху було пошкоджено внутрішнє оздоблення салону, який знаходиться на першому поверсі триповерхової будівлі.

Відео дня

Наразі правоохоронці шукають причетних до інциденту осіб. Попередня кваліфікація події – за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 194 КК України - умисне знищення чи пошкодження майна шляхом вибуху. За це грозить ув’язнення терміном від 3 до 10 років.

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Костенко Алла

    били вікна,вибухнула граната і ніхто нeчув
  • Без Имени

    Помста?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up