У Вінниці на вокзалі одесит пограбував пенсіонерку

У Вінниці на вокзалі одесит пограбував пенсіонерку
  • Сьогодні, 28 травня,  у Вінниці затримали жителя Одеської області.
  • Хлопець відібрав у жінку сумку з особистими речами. 

Близько шостої години ранку до поліції з повідомленням про пограбування звернулась 69-річна жінка.

— Пенсіонерка розповіла, що на залізничному вокзалі її пограбував невідомий. Зловмисник відібрав у неї сумку, у якій знаходився мобільний телефон та особисті речі, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.       .

На місце злочину прибув екіпаж патрульної поліції.

Відео дня

Під час відпрацювання території вокзалу та сусідніх вулиць, поліцейські у дворі одного з будинків помітили схожого за описом чоловіка. Екіпаж патрульних поліцейських затримав підозрюваного та викликав слідчо – оперативну групу поліції.

Затриманим  виявився 32–річний житель Одеської області.

— Під час поверхневого огляду працівники поліції вилучили у правопорушника мобільний телефон потерпілої та зарядний пристрій до нього. Сумку зловмисник залишив у під’їзді будинку на вулиці Батозькій, — розповідають правоохоронці.

Світлина від Патрульна поліція Вінницької області.

Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчий відділенням  поліції розпочав кримінальне провадження.

 

Читайте також:

Вінничанин знімав порно зі своєю дитиною. Викрили чотирьох педофілів

Дані по СOVID-19 на 28 травня: в Україні вже 22 382 хворих, на Вінниччині +15 за добу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Елена

    я все розумію, а що пенсіонерка робила на вокзалі о 6 ранку, якщо каса зараз відкривається о 8?
    Якщо це було на площі або в тунелі, яким користуються жителі ближнього Тяжилова, то це не зовсім "на вокзалі"
  • Кряж505

    Ярослав, ты если выпиваешь, то закусывай!

    Ярослав reply Кряж505

    ...
  • Ярослав

    Питання: а що вона на вокзалі робила то? Потяги не ходять! Наривалась на неприємності? От і нарвалась! Казали ж "без нагальної потреби не виходити" тим більше ідіотка у групі ризику! В неї немає виправдовувань взагалі! СТАРИМ СИДІТИ ВДОМА! Через 2 тижні подохне, бо дурна курка!

    Елена reply Ярослав

    пенсіонерка могла бути працівником залізниці. вантажний рух і внутрішні роботи (зокрема, підготовчі до відновлення пасажирської роботи) ведуться

    Ярослав reply Елена

    Да хоч директором. Групі ризику немає чого на вулиці робити незалежно від обставин.

    Ярослав reply Ярослав

    Я знову повторюю заберіть кнопку у Бобрусь! От яка користь від публікації? Похвалили органи? А шкода - засоромили бабку, причому об'єективно! Чим думали?
    Не було б публікації, все було нормально, тепер ця бабка і її родичі не відмиються від ганьби!
  • Ярослав

    "Мама, я покакав!"
    Ну молодці, поліція, зробили свою роботу. Що, трубити на весь світ треба? Люди кожен день свою роботу роблять, давайте для кожного статтю опублікуємо!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up