Ліквідували банду, яка заробляла до 500 тисяч гривень у місяць на амфетаміні

Ліквідували банду, яка заробляла до 500 тисяч гривень у місяць на амфетаміні
У Вінниці поліція ліквідувала діяльність злочинної групи, яка заробляла на збуті амфетаміну до 500 тисяч гривень в місяць
  • Злочинну діяльність наркоторговців задокументували оперативники Управління карного розшуку та слідчі обласного головного управління поліції під керівництвом прокуратури області.
  • Крім великої кількості наркотиків, поліцейські також вилучили зброю та боєприпаси.

Заступник начальника обласного главку полковника поліції Олександр Остроглядов розповідає, що фігуранти впродовж 2022-2023 років вибудували розгалужену мережу збуту наркотиків та психотропів у місті Вінниця.

— Фігуранти працювали за чітко розподіленим ролями й напрацьованим схемами. До їх обов’язків входило фасування та безпосередній продаж заборонених речовин, пошук нових клієнтів, фінансова складова злочинної діяльності, — зазначають в обласному главку.

Відео дня

За попередньою інформацією, підозрювані продавали заборонені речовини «з рук в руки». Працювали, як з дрібними «клієнтами», так і з оптовими.

Під час обшуків за місцями проживання фігурантів правоохоронці вилучили загалом понад 250 грамів амфетаміну та більше двох кілограмів конопель, електронні ваги, зіп-пакети, мобільні телефони, банківські карти, гроші отриманні злочинним шляхом.

Також, за даними поліції, у 58-річного раніше судимого організатора вилучили револьвер, майже 100 набоїв різного калібру.

Лідера угруповання та двох його спільників, віком 36 та 56 років, затримали 21 квітня у Вінниці спецпризначенці КОРД.

Їм повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід.

За даним info фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Збувачам наркотиків загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Читайте також:

Допомагали ухилянтам, а тепер під вартою: затримали організаторів «втеч за кордон»

СБУ повідомила про підозру колишній вінницькій журналістці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач06

    На месте расстрел,нахрен они нужны!

keyboard_arrow_up