У Хмільнику підліток «обчистив» магазин майже на 10 тисяч гривень

У Хмільнику підліток «обчистив» магазин майже на 10 тисяч гривень
Фото ілюстративне
  • У Хмільнику поліцейські затримали неповнолітнього, який арматурою пошкодив вхідні двері магазину та викрав алкогольні напої і гроші. 
  • Тепер юнаку загрожує до восьми років позбавлення волі.

До поліції з повідомленням про крадіжку товару звернулась керуюча одного з магазинів міста Хмільника. Потерпіла повідомила, що вночі пошкодили навісний замок, а з приміщення магазину зникли алкогольні напої та гроші.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські Хмільницького районного відділу встановили особу хлопця, що скоїв злочин. Як з’ясували правоохоронці, 17-річний місцевий житель приніс до магазину металевий прут, яким і пошкодив замок на дверях. А потім викрав алкоголь та гроші.

Відео дня

Поліцейські розшукали неповнолітнього за місцем його проживання. Загальна сума збитку,  яку завдав юнак, становить майже 10 тисяч гривень. Частину викрадених речей у фігуранта вилучили.

За фактом крадіжки поліція розслідує провадження за частиною четвертою статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). 

Нагадуємо, що вік, з якого настає кримінальна відповідальність — 16 років. А вчинення крадіжки в умовах дії воєнного стану прирівнюється до тяжких злочинів і карається позбавленням волі на термін до восьми років. 

 

Читайте також:

Поліція затримала злодія, який спеціалізувався на «чистці» магазинів та фастфудів

Посадовці відділу ЗСУ на Вінниччині привласнили 4,3 млн грн, виділених на оборону країни

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Віктор Іванович

    10 тисяч нарахували за горілку-лівак?
  • Liliya

    Перший раз дадуть умовне, якщо буде нормальний адвокат.
  • Ото сістєма

keyboard_arrow_up