У Гніванській громаді поліцейські затримали торговця амфетаміном

У Гніванській громаді поліцейські затримали торговця амфетаміном
  • Затримали раніше судимого за майнові злочини 50-річного зловмисника бійці КОРДу 26 березня на території Гніванської громади відразу після вчинення ним чергового злочинного епізоду. Заборонені речовини фігурант збував під час особистої зустрічі обмеженому колу осіб.

Начальник Відділення поліції №2 Вінницького районного управління поліції Сергій Предоляк розповідає, що документували протиправну діяльність затриманого слідчі та оперативники місцевої поліції за процесуального керівництва Тиврівського відділу Вінницької окружної прокуратури та силової підтримки спецпідрозділу КОРД.

Вилучені за місцем проживання чоловіка психотропи направлені на експертизу. Вартість «товару» на «чорному ринку» складає близько 100 тисяч гривень.

Відео дня
v class="video-block">

Зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання до 10 років ув’язнення.

 

Читайте також:

Канабіс продавав за схемою «з рук в руки»: у Хмільницькому районі затримали наркоторгівця

Спостерігали за злочинцем кілька місяців: КОРД затримав у Вінниці наркоторговця

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up