У єврейській школі вже вп'яте побили вікна і двері

У єврейській школі вже вп'яте побили вікна і двері
- Нічого не буду коментувати. Мені вже набридло. Це вже не вперше, не вдруге і не втретє, - каже директорка школи „Єд Веєзер” Єва Богомольна. – Про це говорити, тільки трясти повітря...

У школі, що знаходиться на вул. Маяковського, вибили скло вхідних дверей. Як каже завгосп школи, били ногою, бо залишився відбиток підошви. Крім того, камінцями закидали вікна приміщення. Куди цілити, не розбирали – били скло і в нових, пластикових, і в старих, дерев’яних. 

Сталося це у неділю. І хоча день не навчальний, у приміщенні єврейської школи знаходилися люди.
- Тут працювали дівчата. Готувалися до свята, - розповідає рабин Вінниці й області Шауль Горовець. – Вони чули, як впало і розбилося скло. Хто кидав каміння, не бачили. 
За словами працівників школи, цей напад уже п’ятий. До цього кожного разу за фактом заявляли в міліцію.
Востаннє побиті вікна ремонтували півроку тому. Тоді, як каже рабин, один з кинутих невідомим каменів влучив у вікно навчальної аудиторії. У цей час в класі проходив урок хімії. 

- Ніхто із дітей не постраждав, - запевняє директорка школи, де вчаться 30 дітей. 
Працівники школи переконані: нападають на школу місцеві хулігани. Навколо будівлі, де ще чотири роки тому був відомчий санаторій, невеликий парк. Там і засідає місцева молодь. Випиває, смітить, хуліганить. 
- Нещодавно прибрали тут усе. Не минуло й тижня – знову те саме, - констатує завгосп школи.  
- Ось прийшов на співбесіду новий охоронець. У нього навіть є дозвіл на зброю. Він, мабуть, буде охороняти школу, - каже дружина рабина Ханна, яка теж викладає у школі „Єд Веєзер”. – Хочемо, щоб, крім сигналізації, ще людина стояла.
За словами помічника начальника ВМУ міліції Ірини Котової, офіційних звернень за даним фактом до УВС не надходило.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (100)
  • Anonymous

    ??????? ??????? ??????????????????????? ?? ????? ???????????????? ???????????????????? ??????? ?????? ?????????????????????sale ???????? ? ????? ????? ????????? ??? ???????????????????????????????? ?????? ??? http://mou34xie.edublogs.org/2013/08/17/%E5%85%A8%E5%93%A1%E3%81%A7%E3%81%93%E3%81%A3%E3%81%A1%E3%81%AB%E7%AA%81%E9%80%B2%E3%81%97%E3%81%A6%E3%81%8D%E3%81%9F/
  • Anonymous

    citizen seiko ???? ?? ??? ??? ?? ???? ???? ??? g shock frogman casio giezg shock ???? ?? ???????? ??? ????? ???? g shock gwf ??? ?? casio ???? ???casio ??? ??? ???? ??? g shock gwf 1000 ??? ?? ???? casio fg shock ???? ??lineage casio ?? ?????? ?? ????? ?? ?? ?? ?? ????? ????casio ??? ??? ?? ????? ??? ??
  • Anonymous

    ух ты сколько троллей злобных понавылазило ))))
  • Anonymous

    Молодцы, ребята! Ату его отсюда с его тараканьими мозгами!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Закройте уже это тему с жи..расами. Сколько еще ей тут висеть?

    Anonymous reply Anonymous

    da zakroyte, a to budlyatina ykraenskaya past otkruvaet !!! Nelzya ponyat odnogo, esli vu ykrainzu tak lubite svou rodiny, tak zachem vu otdyda ybegaete, a ne stroite svoe bydyshee na ykransco-mazepsco-benderovskou rodine kobzarya !!!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Неужели обрезание ТАК!.. влияет на мозги и психику?!!!

    Anonymous reply Anonymous

    От темы отклонились окончательно:)) Следующая статья будет называться "В єврейській школі вшосте побили вікна і двері". Для кого-то повод выплеснуть всю желчь и злобу, больше как не в газету некуда )))

    Anonymous reply Anonymous

    Happy NEW YEAR!!!желаю хохлам:много сала и самогона, до удушья!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Крадуть батареї у новобудовах Троє чоловіків викрали десять батарей у новобудові, що на вулиці Київській, повідомили у міліції.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up