У Бару знайшли ферму з марихуаною. Власник ангару працює в поліції

У Бару знайшли ферму з марихуаною. Власник ангару працює в поліції
  • У Бару провели спецоперацію.
  • Під час обшуку на колишньої фермі поліцейські виявили ангар з теплицею, де вирощували кілька сотень відер коноплі.
  • Власник ферми працює в поліції.

У поліції розповіли, що на Вінниччині ліквідували ферму з вирощування наркотиків.

За словами начальника відділення поліції №1 Жмеринського районного відділення поліції Сергія Петлика, під час обшуків у одному з ангарів виявили теплицю, де вирощувались коноплі.

Відео дня

Для культивування наркотичних рослин власники створили усі необхідні умови:

  • відповідний мікроклімат,
  • підключили лампи денного світла,
  • додатковий обігрів, систему поливу та вентиляцію.

— Наразі поліція проводить розшукові заходи для встановлення людей, причетних до незаконного вирощування заборонених рослин, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів), за що передбачено до 8 років позбавлення волі.  

  

Власник працює в поліції

Поліцейські перевіряють причетність правоохоронця до незаконної діяльності.

— Поліцейські отримали інформацію, що приміщення, у якому вирощували коноплі, належить працівнику місцевої поліції охорони. Ця інформація за вказівкою начальника обласної поліції надана для перевірки Вінницькому управлінню внутрішньої безпеки ДВБ Нацполіції України, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Діям поліцейського буде надана правова оцінка. У разі підтвердження інформації про причетність його до протиправних дій — його буде звільнено з лав поліції, а зібрані матеріали передані в ДБР.

 

Читайте також:

На «зоні» вінничанин продовжував «грабувати» чужі банківські картки

«Хто казав, що карантин, то скучно»: хлопці роздяглись та стрибнули з мосту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (45)
  • Anatolij Slisarchuk

    Цікаво чи є дно в Барській недополіції?
  • Василь Чорнодон

    Заце надовічно садять
  • Сергій Андрушко

    Коли влада перестане знищувати малий бізнес???)))
  • Ir Ma

    Почти идеальное преступление...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як бути без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up