Три роки умовно за вбивство сина: судили 54-річну жительку Гайсинського району

Три роки умовно за вбивство сина: судили 54-річну жительку Гайсинського району
  • Апеляційний суд розглянув апеляційну скаргу прокурора, де той просив суворіше покарання для жінки, яку визнали винною у вбивстві сина.
  • Думки прокурора судді не підтримали та пояснили своє рішення.

Жителька Гайсинського району вбила сина — нанесла удар йому ножем. Немирівський районний суд виніс їй вирок — чотири роки позбавлення волі. Однак її звільнили від відбування покарання з випробуванням. Іспитовий строк триватиме три роки.

Це рішення не підтримав прокурор та подав апеляційну скаргу. Свої вимоги він мотивував, зокрема, тим, що покарання не відповідає ступеню тяжкості кримінального правопорушення й особі обвинуваченої внаслідок м’якості.

Вінницький апеляційний суд залишив без змін вирок першої інстанції. Зазначають, що обвинувачена «в момент нанесення удару ножем не повністю усвідомлювала протиправність своїх дій та не бажала настання смерті свого сина, оскільки у неї не було умислу на вбивство, вона не готувалася до нього».

Відео дня

— На переконання колегії суддів ВАС, районний суд дійшов правильного висновку: жінка скоїла вбивство не в стані фізіологічного афекту, а під впливом сильного душевного хвилювання, — зазначають у пресслужбі апеляційного суду. — А виникло воно через ставлення тридцятилітнього сина до неї: той регулярно вчиняв фізичне та психологічне насильство, зловживав спиртним, ніде не працював. Тому злочин для жінки став імпульсивною розрядкою раніше накопиченої напруги з обмеженим усвідомленням наслідків дій».

 

Читайте також:

На перетині Юності-Келецька автівка збила хлопця на самокаті

Потерпілих могло бути більше. На Келецькій не розминулися дві машини (ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Алиса Темная

    Чужа сім'я темний ліс,не судіть ,не судимий будете
  • Анна Данилюк

    Я Вам скажу так різні є випадки в житті але за нього треба було безкінця молитися  Звертатись до Церкви До Божої Матері '' Неуповаємая  чаша '' і молитись безкінечно а  так гріх  безкінечний  написано не вбий не вкради  роби добро а добро завжди  поборе зло
  • Оксана Тустановська

    Дебілізм то можна вбивати бо він її бив і вживав алкоголь,то можна було в міліцію звернутися,щоб покарали чи посадили а нє вбивати

    Світлана Четверікова reply Оксана Тустановська

    Не дай вам Бог звертатись з таким

keyboard_arrow_up