Трагедія на Оратівщині: чоловік вбив рідну матір, а перед цим свого вітчима

Трагедія на Оратівщині: чоловік вбив рідну матір, а перед цим свого вітчима

На Вінниччині чоловік вбив свого вітчима. А через деякий час і рідну матір. Якщо вину чоловіка доведуть йому загрожує до 15 років в'язниці.

До медичної сестри села Мала Ростівка Оратівського району 26 лютого зателефонував місцевий житель.

Чоловік повідомив, що його матір померла і йому потрібно отримати довідку про смерть.

Медик, коли прийшла до них додому, побачила закривавлене тіло літньої жінки в будинку та викликала поліцію.

Відео дня

— Підозри поліції щодо особи, причетної до побиття літньої жінки, впали на її сина. Чоловік свою провину заперечував, але зібрані слідчими докази, свідчили проти нього. 43-річний затриманий в цьому році засуджений за вбивство через необережність вітчима до трьох років позбавлення волі з іспитовим терміном – 1 рік. Напередодні ввечері між жінкою та її нетверезим сином виник конфлікт, у результаті якого чоловік жорстоко побив матір дерев’яною палицею. Після того, як потерпіла втратила свідомість, її кривдник пішов спати. Від отриманих тілесних ушкоджень пенсіонерка померла, розповів заступник начальника ГУНП Вінниччини Віталій Ярмолюк.

Чоловікові уже оголошено підозру. Підозрюваний свою причетність заперечує та не співпрацює зі слідством.

Читайте також:

Замовив за 5 тисяч вбивство рідного брата, бо не хотів ділити спадщину

Вбити за 10 тисяч гривень. Як на Вінниччині мати позбулася сина
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Андрей Родюк

    Смертную казнь!!!
  • Жора

    Я знаю нескольких пациентов больницы им  ак. Ющенко. Так им убить человека это как выпить чай. Но поскольку у них справка им ничего не будет.  Иногда их берут на заказные убийства... как  убийц.  Ну  а то что когда после изнасилования они показывают справку и говорят... - Можешь жаловаться мне ничего не будет...

    Так что  убийц и  насильников хватает....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up