Теле-героїня Марина з Теплика знову втрапила в пікантну історію (ВІДЕО)

Теле-героїня Марина з Теплика знову втрапила в пікантну історію (ВІДЕО)
  • Студія програми СТБ була шокована історією 19-річної Марини Вергелес із Теплика.
  • Поліграф підтвердив її розповідь про зґвалтування батьком під час вагітності.
  • Дівчину з інвалідністю після народження сина узяли в «Дім Мама».
  • Звідти її забрав благодійник. Але ненадовго…

Лише п’ять днів прожила молода мама з немовлям Марина Вергелес у добродія, який побачив її історію про телебаченню та зголосився допомогти. В телефонних розмовах із засновницею центру «Дім мама», що у Луці Мелешківській, та із самою Мариною він пропонував опіку над молодою мамою-інвалідом і її дитям. Обіцянки не виконав.

Про повернення Марини в лука-мелешківський центр для мам, які опинилися у скруті, розповіла волонтерка Марина Хміль. Вона від січня піклується її благополуччям та возила до Києва, де експерти два тижні поспіль розбирали скандальну історію мешканки Теплика на програмі «Один за всіх».

Там Марина Вергелес розповіла про зґвалтування рідним батьком у період вагітності. Поліграф підтвердив, що героїня сказала правду, і викрив  на брехні її батька, який усе заперечував.

Відео дня

- Мені стало легше дихати, тому що я розказала про те, що мені заважало весь цей час. Легше від того, що я змогла комусь розповісти правду і відкритися, - казала з екрану телевізора 26 березня 19-річна тепер уже колишня мешканка Теплика.

На програмі стало ясно, що від Марини, замість підтримати, відмовилися уся родина. З батьком своєї дитини порвала вона сама, бо він живе в цивільному шлюбі з іншою жінкою й теж має з нею кількамісячне дитя. Єдиний дім, який залишився – «Дім Мама».  

Волонтерка кризового центру Марина Хміль теж брала участь у зйомках і тепер говорить, що після усього разом пережитого сприймає героїню скандальної програми за свою дитину. Тому, як тільки почула від неї, що не все гаразд на новому місці, одразу поїхала її забрати назад до центру.

 


«В мене щастя…»

Виявилося, що Марина на новому місці проживання утрапила в ще одну пікантну історію. Передувала цьому поява раніше нікому невідомого чоловіка-благодійника. Дядько у віці після передач на СТБ почав надзвонювати по телефону Марині та пропонувати свою допомогу.

Він, як розказують сьогодні жінки, казав, що має порожню хату в селі і може поселити там Марину з дитям. Говорив, що настільки розчулився тяжкою долею дівчини-інваліда, що готовий допомагати матеріально. Навіть няньку для дитини пропонував наняти, якщо молодій мамі, яка погано ходить, самій доглядати тяжко.

- Кожний вечір він дзвонив Маринці, вона була задоволена. Казала, «боже, в мене щастя – дядько мені хату дає. Дякую, дєвочки...» Ми вірили, що все буде добре, - розказує Марина Хміль. – А тут Марина мені дзвонить, каже «щось не так, він до мене чіпляється, як до жінки». Після такого дзвінка, я виїхала і забрала її. Його не слухала, нікого не слухала, забрала дитину та й все.

Згодом волонтерка записала на відео і виклала у соціальні мережі розповідь Марини про те, чого дід-«добродій» зажадав від Марини Вергелес. Остання розказує, що він привіз її у хату, що йому не належить. Умови – страшні. Їх зафіксували на фото волонтери центру «Дім Мама».

Вони написали потім пост у своїй групі у Фейсбуку: «Ми навіть і уявити не могли, що цей чоловік, який по телефону був в шоці з того, що батько її гвалтував, і сам буде робити спроби приставання».

- Він сказав, що я маю з ним спати. Намагався цілувати. Хапав за груди, - розказує дівчина, втричі молодша за залицяльника. – Він не казав мені, скільки йому років, але думаю, що десь 60, бо його дітям майже по 40 років.


Страшна хата

Був благодійником, якому всі дякували, а тепер цього чоловіка в центрі «Дім мама» називають збоченцем. Він розказував, що йому бабця подарувала хатинку під Києвом і він готовий надати її Маринці для житла. Але в решті виявилося, що Марині там самій не жити - дід залишився з нею й почав залицятися.

- Ми серед ночі насилу знайшли ту хату в селі під Попельнею, - розказує волонтерка. - Я сказала, давайте шукати саму страшну хату. І знайшли. Умови побачили дуже страшні. Притон – це мало сказати. Бомжатник. Коли дід палив, то весь дим ішов у хату. Дихати не було взагалі нічим. Там все смерділо сирістю. Дах падає, все падає… Я єдине, що його запитала, як він, літнього віку людина, може пропонувати дитині бути за жінку.

– «А що, вона мені не може бути жінка?», - цитує діда волонтерка, й називає неадекватним співрозмовника ще й через те, що він привіз немовля у аварійну хату.

– Він нам сказав: «Забирайте її нах*р звідси». Ми й забрали…

 


Тепер Марина Вергелес знову живе у центрі допомоги матерям, що опинилися у скруті. Тут кажуть, що можуть тримати жінок з дітьми півтора року. Що буде далі з мамою із обмеженими можливостями, від якої відмовилася родина?

- Зараз можу сказати єдине, - говорить Марина Хміль. - Я її нікуди більше не випущу. Більше людям не вірю. Марина буде в мене півтора року, а потім сама буду підшукувати їй хатинку. Будуть декретні якісь кошти і допоможемо. Працювати, поки маленька дитинка, вона не зможе. Училище не закінчила, взяла академвідпустку. Хай лялька трохи підросте.

Не довести нічого

«Ляльку» молода мама назвала Богданом. Кількамісячний син Марини Вергелес єдине, що має від свого тата – це по-батькові. З цим чоловіком, який її обманював, Марина розпрощалася на СБТ.

Вона прямо зі студії поїхала з експертом телеканалу із юридичних питань в поліцію писати заяву на свого батька про зґвалтування. Заяву прийняли, кривдника опитали і відпустили додому, більше про розвиток провадження невідомого нічого.

- Не маємо ніякої інформації про розслідування, – кажуть у центрі «Дім мама».

Як пояснили RIA/20minut.ua юристи та місцеві працівники поліції, перспектива у такого кримінального провадження мізерна. Потерпіла була повнолітньою, коли батько примушував її до статевих зносин, раз. По-друге, довести, що полові акти проти волі, самим словами жертви неможливо. Пройшов час. Батько ж не признається сам. Як він викручувався від питань у студії програми «Один за всіх», можна подивився на записах 19 та 26 березня.  

На діда, що її домагався в селі з привітною назвою Миролюбівка, Марина в поліцію не заявляла. Юристи кажуть, що немає сенсу. До зґвалтування не дійшло, дівчина припиняла дідові чіпляння.

 


Утікачки

- Зараз у мене в центрі вісім мамочок із різного віку дітьми, - розповіла волонтерка «Дім мама» Марина Хміль. – В основному усі такі, що утекли від домашнього насильства. Ось нещодавно жінка приїхала: шия вся у саднах. В неї дочці вісім років, а хлопчик новонароджений.

Кризовий центр тимчасового проживання мам з дітьми у Луці-Мелешеківській приймає жінок з дітьми, які опинилися у складних життєвих ситуаціях. Тут їм дають не тільки дах над головою, а й психологічну, соціальну та юридичну допомогу.

- Мама може проживати у нас півтора року, якщо дотримується правил, - пояснює Марина Хміль. - Взагалі ми беремо на місяць. Так в договорі сказано. За цей час бачимо, чи мами нормальні, чи не роблять, що попало. Якщо зловживають, ведуть себе аморально, звісно, ми їх відправляємо.

Підопічна з інвалідністю в «Дім Мама» одна. Крім Марини Вергелес немає в центрі жінок із обмеженими можливостями.

- Ви вже знаєте, що вона не народилася здоровою, - каже волонтерка. - Її зробили інвалідом батьки…

Допомогти мамам, що залишилися одинокі з із малими дітьми, можна продуктами, речами, медикаментами, засобами гігієни та, звісно, іграшками для малят. Контактні телефони кризового центру «Дім Мама»: (068)853-80-02; (093)00-66-822.



Читайте також:

Як Марина з немовлям тікала від збоченця, який зголосився допомогти

Вінничанка відкрила «Дім Мама» для тих, кому нікуди подітись з малими дітьми
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Без Имени

    Це вже не новина. Я десь уже писав що вона про себе ще нагадає. От і на знов скандалъ...
  • Olvol

    А батьки хлопця, з яким малолітня породілля гуляла, будуть кричати: "воно ж маленьке, воно не знааало"!
  • Olvol

    Поведінка батька породіллі і батька дитини - окрема розмова! Але чим думала 18-річна дівчина, коли її запліднювали? І мабуть не один раз, бо з першого разу майже ніколи дитина не створюється.

    Взагалі вся сімейка - один одного варті. А пам'ятаєте, як на комсомольських, партійних зборах пісочили всіх тих малолітніх гуляк, батьків, які розлучалися, тих, хто постійно б'є дітей. Раз в рік навідувалися в кожну родину міліціонер і класний керівник школярів. При потребі - частіше.

    Кажете тотальний контроль? А як з такими людьми інакше?

    Alla Gorobec reply Olvol

    Згодна з Вами частково. Але кажуть в народі: "Не навчив батько - не навчить і дядько". Чим допоможе тотальний контроль, якщо виховання дає сім'я? Що можуть дати батьки, які не знайомі ні з Божим, ні людським законом?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up