Сто тисяч за інформацію. Поліція шукає вбивцю 35-річної жінки

Сто тисяч за інформацію. Поліція шукає вбивцю 35-річної жінки
  • Поліція Вінницької області розшукує вбивцю. Тому, хто надасть інформацію про особу зловмисника, обіцяють дати грошову винагороду.

Поліція оголосила винагороду 100 тисяч гривень за інформацію, що допоможе встановити особу, причетну до вчинення вбивства жінки у смт Крижопіль. Таке повідомлення опублікував відділ комунікацій поліції Вінницької області.

— 24 серпня 2019 року в смт Крижопіль Вінницької області неподалік залізничного вокзалу невстановлена особа вчинила вбивство 35-річної жительки села Голубече Крижопільської територіальної громади, — йдеться у повідомленні. — Звертаємось до громадян, які володіють будь-якою інформацією про особу, причетну до вбивства жінки, повідомити в поліцію за номерами: 380960699951, 380638800146.

У поліції підкреслюють, що обіцяють конфіденційність та грошову винагороду.

Відео дня

Кілька злочинів зі смертями, нагадаємо, сталися влітку 2019 року в Крижопільському районі. Йдеться про загибель молодої жінки, чиє оголене тіло з ножовими ранами знайшли після Дня Незалежності, та смерті двох чоловіків від отриманих ними тяжких тілесних ушкоджень.

Місцеві мешканці впевнені, що всі ці злочини — справа рук однієї людини. Але тоді уже колишній начальник обласного поліцейського главку говорив: немає ніякого маніяка. Деталі у матеріалі:

Раніше поліція оприлюднила фоторобот підозрюваного у вбивстві жінки з проханням допомогти встановити зображеного на малюнку чоловіка. Тож, якщо маєте інформацію про цю людину — не зволікайте.

 

Читайте також:

Дуже слизько та небезпечно. Поради водіям та пішоходам під час ожеледиці

Обладнання, пістолети та набої. На Вінниччині викрили майстерню з виготовлення зброї

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • 1

    Особа на малюнку дуже схожа на Адольфа Гітлера, тільки без вусів

    1 reply 1

    Надіюсь, що це реальний малюнок і знайдуть того нелюда скоро, а не хтось з поліцейських так "приколовся".
  • Читач90

    Женщины сидят на сайтах знакомств а потом их убивают.

keyboard_arrow_up