Спритний вінничанин три роки незаконно отримував наркотичні знеболюючі у медзакладах Києва

Спритний вінничанин три роки незаконно отримував наркотичні знеболюючі у медзакладах Києва
  • Вінничанина судитимуть за шахрайське отримання майже 13-ти тисяч таблеток наркотичних знеболюючих упродовж трьох років.

Як з'ясували правоохоронці, чоловік повідомляв про себе неправдиву інформацію та укладав угоди про надання медичних послуг з київськими приватними медзакладами. Він стверджував, що не отримує замісну терапію в жодному іншому закладі, що дозволило йому отримати рецепти на знеболюючі, які містять наркотичні речовини.

За 2020-2023 роки чоловік незаконно отримав майже 1300 блістерів знеболюючих, загалом близько 13-ти тисяч таблеток. Вартість отриманих ним препаратів на чорному ринку може сягати 2-х мільйонів гривень.

Відео дня

Його обвинувачують у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 308 (Викрадення, привласнення, вимагання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів чи заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

 

Читайте також:

Патрульні знайшли наркотики у пасажира авто, водій якого був «під кайфом»

На Пирогова зловили водія-порушника, який був одразу під дією трьох наркотиків

У жителя Вінницького району вилучили наркотики та набої

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Наталья Калужская

    Це хвора людина, тому не шахрай, доказів продажу немає. Нажаль він отримає покарання.
  • АННА

    😂 хто приписав йому діагноз, щоб їх приймати, чого тільки він шахрай..
  • Юра

    Якщо продавав то 5 максимум,якщо приймав тільки сам то чого він шахрай?

    игорь ткаченко reply Юра

    А все просто, він коли ставав на лікування в  любому ЗОЗ, чи комерційний сайт ПТАО він підписує інформаційну згоду про те, що він ознайомлений з наказом 200 та не буде лікуватися паралельно в других закладах. Нажаль…
  • Юра

    Він їх що продавав чи приймав?

keyboard_arrow_up